Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most miért baj az, hogy ha én...

Most miért baj az, hogy ha én olyannal akarom elveszíteni aki szintén szűz?

Figyelt kérdés

16F vagyok és szűz.Nem volt még barátnőm pedig lehetett volna,de mindig olyan aki már volt fiúval és engem kiráz a hideg,ha ilyennel veszítem el :S

Sokan mondták,hogy ez f@szság,de én így vagyok vele ? Ez olyan nagy baj ? Én szerintem az úgy jó,ha mind2-en szüzek vagyunk :)

De mivel 16 vagyok nem nagyon találok már szintén olyan lányt aki szűz =/ Pedig csak 16 éves lányokról lenne szó :@:@

Volt már,hogy azért nem jártam egy lánnyal mert már nem volt szűz =/

Pedig tetszett,de neeem. Elkapott a hányinger.

Ha már nem leszek szűz akkor már nem lesz ez,de ez valamiért így van velem =/ Ez baj ?

2010. nov. 29. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Sok szuz csaj van meg csak te nem tudsz keresgelni.

Nem a diszkokban kell keresni szuz csajt. Jarj mashova

EN csak az osztalyombol ismerem 6 szuz csajt

Meg a baratnom is szuz (meg en is xD)

19/F

2010. nov. 29. 22:57
 12/20 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem kell leszolni azokat a csajokat se akin már végigment a fél falu..

főleg ha a faluban 5en élnek...

különben is 17 éves vagyok. mindeketten szüzek voltunk a csajommal amikor elvesztettük.

nem volt rossz de összehasonlíthatatlan volt azokhoz képest mikor már vagy én vagy a lány tapasztaltabb volt...

különben is ugy van h a 30 éves jó mer tudja h mit kell csinálni és tanít de a legjobb a 70 éves mer a legtapasztaltabb de nem tud fogazn..xD

egyébként most hétvégén jön a 13 barátnőm akivel tervezem h lefekszek de nem azért h elmondhassam h még eggyel több hanem azért mert sztem 17 évessen már hozzátartozik egy kapcsolathoz

habár azokat se ítélem el akik idősebbek és szüzek

nincs benne semmi

max majd ojat keressetek aki tapasztaltabb

sokkal jobban megéri egy ojannal elveszteni mint aki azt se tudja h hova nyuljon...

2010. dec. 2. 04:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem baj az, sőt
2010. dec. 6. 23:08
 14/20 A kérdező kommentje:
sőt mi ? :)
2010. dec. 6. 23:09
 15/20 anonim válasza:
én lány léttemre sem tudtam volna elviselni ha a barátom nem szűz. nem tudom nekem evidens, hogy ha szerelmes vagyok igazán, akkor fekszem le azzal a személlyel akit szeretek. 17 évesek voltunk, most már 10 éve élünk boldog házasságban. igen. létezik igaz, sírig tartó szerelem.
2010. dec. 6. 23:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs ezzel. Keress tovabb.
2010. dec. 6. 23:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Vannak itt érdekes vélemények. Akad amivel vmelyest egyeét tudtam érteni, akadt amivel nem. Sokan írtak itt szüzességről, meg h nem ciki vagy ciki. Hát ha ciki ha nem, nekem az első szexuális tapasztalataim 16éves koromban történtek, de úgy alakult h le csak 18évesen feküdtem az első komolyabb bnőmmel. Már 16évesen is cikinek éreztem h szűz vagyok, nem h 18 évesen, és ha tehettem volna már akár 16 előtt is elvesztem, nem csak orális szexig jutok el 1-1 csajjal. Végül 18évesen az akkori bnőmmel 1ütt vesztettük el. Nem volt nagy szám, hisz mindkettőnknek első volt, de végülis azt mondanám érdemes volt kivárni. Azért mindenképp mert olyannal sikerült, akit szerettem, és mert mindkettőnknek ugyanúgy első volt. Jó volt így. Viszont mindkettőnknek akadt már előző kapcsolatokból némi tapasztalata, ezt mégsem tartotta gondnak 1ikünk sem. Nem kéne ennyire vészesen venni h a másik már tapasztalt ezt-azt. Az számodra csak előny lehet ha tudja mit hogyan tegyen. Bár vmilyen szinten meg tudlak érteni. A mostani bnőm mikor elmesélte h vesztette el, kissé elfogott 1fajta féltékenység. Nem csak azért mert nem én voltam neki az első, hiszen nekem sem ő, szal nem ez zavart, inkább maga az amit elmesélt. Az egész helyzet volt ami zavart, mert tudom h én mennyire szeretem, és h én mindent megtettem volna érte ha velem veszti el. Ehhez képest...hát nem volt neki túl nagy élmény. Szal meg tudom érteni h rossz érzés h volt már mással, volt már h némileg engem is zavart ez, mert szívesen kisajátítottam volna már akkor is mikor még nem is ismertem, h aztán most csak az enyém lehessen. De az élet nem ilyen, így javaslom, az egyetlen dolog amivel érdemes törődni, az az h szeresd azt akivel elveszted. Nekem is csak ezért volt különleges az első. Bnőmnek pedig pont ennek hiányában nem volt az. Ne azt nézd kivel volt már. Ha szereted, nagy élmény lesz, ha nem, akkor csak egy első alkalom. És tudom mit beszélek. Így 1-2 év aktív 1éjszakázás után sikerült ráébrednem, szex és szex közt is hatalmas lehet a különbség. És nem abban h ez most szeretkezés vagy kemény "baszás". A különbséget nem csak a milyensége adja a szexnek. Az érzelmek is.

"életművész"

2010. dec. 6. 23:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Hmm... Érdekes. Nekem az írásodból az jön le, hogy te nem szerelmet keresel, csak a szüzességedet szeretnéd elveszíteni egy szintén szűz lánytól, aki lehetőleg korodbeli. Mert mint írtad, ha már nem leszel szűz, nem lesznek ilyen problémáid, hogy a lány szűz-e vagy sem. Jól értem?

Biztos nem az zavar, hogy leendő párod esetleg tapasztaltabb lesz nálad, és félsz, hogy rosszul szerepelsz? Mert ez hülyeség. Ha szeretitek egymást, nem fogja a lányt zavarni, hogy szűz vagy még.

Amúgy belegondoltál ebbe az egészbe egy lány oldaláról is. Teszem azt rövidesen összejössz egy lánnyal, aki szűz. Le is feküdtök egymással. Aztán rá 1 évre jön egy lány, aki szintén szűz, ellenben te már NEM, és lehet ő lenne életed szerelme, de nem fog veled járni, mert már nem vagy szűz.

Nincs azzal semmi baj, hogy szűz lányt keresel, az se ciki, hogy szűz vagy. Csak így tudatosan megfosztod magad olyan lányoktól, akikkel egyébként jó kapcsolatban lehettetek volna, de te inkább kihagyod, mert már nem szűz.

2010. dec. 7. 08:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Olyannal én sem kezdenék, aki 16 évesen már nem szűz lány létére. Ha már annyira lefeküdt valakivel ilyen fiatalon, akkor miért nincs vele?
2010. dec. 7. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Háát, a duplaszűz konstrukció inkább amerikai burleszkbe illik, mint romantikus filmbe, de nem kizárt, hogy jól siekrül. :D
2010. dec. 25. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!