15 éves lánynak egy 16 cm-es pénisz fájhat?
Figyelt kérdés
Ha szexelni szeretnénk fájhat neki ha beledugom ? :O2010. nov. 27. 15:22
21/28 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy vagytok vele, én voltam már ilyen kisp*csű sráccal, és hát nem nagyon élveztem a dolgot.
A mostani barátomnak 24 cm es, (jó 32 éves, de akkor is) nah ez már igen, és vastagságra sem utsó....*-*
16 ossal, lehet az akármilyen virgoncka engem tuti nem izgatsz fel bocsika....
15/l
22/28 anonim válasza:
huh 15 éves vagy és 32 éves pasid van és te jóóóóóóóóóég
jól nyomod kianyám
23/28 anonim válasza:
Odú nagyságú muffhoz tényleg nagy durung kell.Különben lötyög benne.Vegyél intimtorna leckéket.
24/28 anonim válasza:
24 cm aha...:D Monsterfarok:D És hányszor elégít ki,mert nekem is volt 20 centissel dolgom egyszer tudott kielégíteni, a mostani barátomnak 15 és 3-nál alább nem adja, de volt már 7 is egy menet alatt. Ez nem méretfüggő, hanem ügyességé. Szerintem kamuzol, 15/L
25/28 A kérdező kommentje:
sztem is kamu... 15 évesen 32 éves pasi xDDD :D
meg hát 24... :D azért a 7 egy menet alatt az már jóóó :)
2010. dec. 4. 23:06
26/28 anonim válasza:
sztem meg te kamuzol kedves kortárs....
7 szer megy el a srác egymás után....ha ha ha, na persze.
Ezt te se hiszed el.
27/28 anonim válasza:
Nem a srác ment el kedves, hanem én mentem el hétszer mert ügyes!!! A 15 centis péniszével. És sose volt problémája azzal, hogy egy nőt nem bírt volna kielégíteni. Úgyhogy erről ennyit Mr. 32 éves 24 centis. Elég elkeserítő, ha a mostani 15 éves lányoknak 24 centis farok az igényük.
28/28 A kérdező kommentje:
erről eszembe jutott valami... "Néha a kevesebb több"
éés ugy néz ki igy van ... =D
2010. dec. 8. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!