19 éves lány vagyok és még szűz. A barátommal 1,5hónapja vagyunk együtt kicsit idősebb nálam 34éves. De a szex nem jön össze, nagy a pénisze és mikor kicsit bemegy elpuhul azt mondja túl szoros vagyok. Mit lehetne tenni hogy végre sikerüljön?
egyetértek az előttem szólókkal! Nem kell öreggel járnod, csak azért mert a mostaniak máshogy bánnak veled...
de most képzeld el, amikor te elkezdenél dolgozni, elvégeznég az egyetemet(mert szerintem csak jársz még suliba, vagy most végzel) mire te lennél 25, kalandokra vágysz, mennél mindenhova...stb... addigra már 40 éves lesz!! aztán mire te 30 ő 45-46... GONDOLD ÁT!! értelmes csajnak tűnsz!
és 10 év is sok...
szerintem megbánod mire idősebb leszel, most még 18-19 éves vagy, lehet aztgondolod, hogy a veled egyidősek, vagy pár évvel idősebbek másak meg nem törődnek annyira, de ha jól megismerkedsz fiúkkal bizti hogy találsz egy rendeset. Nem kell azonnal öregekhez menekülni!
Vannak rokonaink, akiknél 8évvel öregebb a pasi, mint a csaj, de az a csaj is mindig mondta nekem hogy annyira megbánta hogy hozzá kellett menjen, mivel a pasinak más volt az izlése, a csaj még akart'szárnyalni' vagyis utazgatni, modern lakást varázsolni stb...de férje mindennek ellentmondott, régi cuccokat akart, meg stb, szóval a férfi most is úgy akart élni ahogy ő nőtt fel, régiesen...a lány meg szegény nnem bírta tovább és elváltak...
szerintem ne kövesd a példáját.
én 23 éves vagyok, a barátom is, jól elvagyunk,és soha semmi körülmények közt nem járnék 15 évmél öregebbel.
Nem akarlak nagyon befojásolni, a te életed, te alakítod, saját magadnak lesz jó/rossz, cak elmondtam a vélemyényem, de azért ggondold át!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!