A főnököm 36 éves és még szűz, szerintetek lefeküdjek vele szánalomból?
inkább szervezz be neki sznapra vagy mittom én egy vetkőzős fiút, aztán ha akarja hazaviheti...
de szánalomból....
Hja...de sztem ö utána kicsit többet érezne irántad, de te mivel csak SZÁNALOMBÓL dugnád meg , hát lelkileg összetörné nagyon és végképp nem lenne semmilyen pasi az életében...
ha vállalod hogy még jobban tönkre vágod azt a nőt és a lelkiismereted elbírja akk egész nyugodtan dugd meg szánalomból..
-.-" Szánalmas vagy
"A kérdező kommentje:
Ja, igen, bocs. Bem tudom, de aki ennyi idősen még nem szexelt az szerintem mindenkit kíván."
Tehát maradjunk annyiban, hogy nem tudod, és ne hagyatkozzunk arra a meglátásodra, hogy szerinted emiatt mindenkit kívánna. Szerintem. :)
"A kérdező kommentje:
A szánalom lehet erős szó, de igazából nem mindegy? Harminc fölött már úgy se szerelemből történik a dolog. Úgy is felfoghatod, hogy önzetlenül teszünk valamit egy embertársunkért :):)"
Honnan tudod, hogy nem szerelemből? Csak mert ezt sulykolják az emberekbe mindenhol, még lehetnek kivételek.
Szerintem szánalomból ilyet tenni nagyon megalázó lenne neki.
Meg ne felejtsd el, hogy a főnököd. Ha nem jön be a sejtésed, hogy tényleg kíván-e téged, vagy a szexet, akkor szopás van. És nem ő fog szopni ám... Azt mondom, ne. Neked hogyan esne, ha kiderülne, hogy egy nő szánalomból van veled? Na, ugye, hogy ugye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!