Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm (18/L) már nem...

A barátnőm (18/L) már nem szűz, én (17/F) viszont még igen. Egyszer gondolom meg fog történni a szex is, csak azt nem tudom hogy bízzam rá magam (mivel már tapasztaltabb), vagy "irányítsak" én?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve vagyunk együtt. Nem akartam elsietni a dolgot, ezt meg is értette, meg nem nagyon erőltette. Igaz, más módon már szereztünk örömet egymásnak, szóval nem azt mondom, hogy nem tudok semmit a szexről, de a lényegi rész még senkivel nem történt meg. Nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb döntés: Ha azt várom hogy ő kezdeményezzen az elég hülyén nézne ki, mert szerintem nem a lánynak kellene. Ha én akarok "irányítani", akkor meg lehet hogy elbénázom, még akkor is ha van már némi ismeretem. Nyilván nem ezen fog múlni a kapcsolatunk, de nem akarok se hülyének tűnni, se bénának.
2010. nov. 26. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
pl. ha 10 sráccal volt már, lehet, hogy nagyok az "elvárásai"..
2010. nov. 28. 16:37
 12/14 A kérdező kommentje:
ez a veszély szerencsére nem fenyeget:D
2010. nov. 28. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:
megvolt azóta? hogy teljesítettél? ;)
2011. jún. 12. 19:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, azóta összejött. Lehet hogy ez nagyképűen fog hangzani, de azt hiszem jól teljesítettem, mondjuk úgy hogy: igyekeztem amennyire lehetett. Végül is a barátnőm élvezte és én is. :) Szóval totál feleslegesen paráztam ennyit...
2011. júl. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!