Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves szűz vagyok. Prostituá...

23 éves szűz vagyok. Prostituáltól kérni segítséget, megoldás?

Figyelt kérdés
23 éves szűz pasi vagyok. Érdeklődésem a női nem iránt a szokásos korban kezdődött, de nem tudok kapcsolatot teremteni gátlásaim miatt. Szerintetek elmenjek egy prostituálthoz vagy ez hülyeség? Csak azt tudom, hogy rosszul érzem magam szüzen, de képtelen vagyok ellene tenni:S
2010. nov. 25. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Én tuti nem kezdenék ki olyannal, aki már volt prostival....

18/L

2010. nov. 26. 09:47
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

még mindig nem értem a válaszolókat

Mi a francért kéne bárkinek is tudni kivel voltál eddig???

Ha majd egy csajjal összekerülsz tuti nem azt fogja kérdezni: Te qrváztál?

senkinek semmi köze hozzá, amondó vagyok menj el tapasztalat szerzés céljából ha lesz egy csaj akinek udvarolsz ne ott érjenek meglepetések :)

senkinek semmi köze hozzá mit csinálsz és kivel, te se fogsz megkérdezni egy csajt volt e egy éjszakás kalandja

mert lássuk be a kettő között nincs sok különbség

2010. nov. 26. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

ma 11:37

"senkinek semmi köze hozzá,"

1. Az ember párja elől baromira nem etikus dolog eltitkolni a múltjákt.

"te se fogsz megkérdezni egy csajt volt e egy éjszakás kalandja"

2. Nálam bizony az első szempontok között van egy lány esetében, hogy ne legyen egyéjszakás kalandja. Miért ne lehetne ez bizonyos lányok esetében is így.

Ennyi.

2010. nov. 26. 11:45
 14/16 anonim válasza:
64%
inkább gyere hozzám:P
2010. nov. 26. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Menj ha úgy érzed, hogy egy prostival töltött 15 perc majd segít legyőzni a gátlásaidat!

Szuper! Utána már nem leszel szűz.... és ? Ugyanúgy nem lesz barátnőd, max rászoksz a r*bancokra...

2010. nov. 27. 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Tényleg idiótaságokat irnak. Ha mondjuk a csajod ugyan nem k.rva, de végigdugta az egész város előtted, és senkivel nem volt két napnál tovább az mi? Mégse mondják, hogy nekem nem kell olyan, aki xy járt, mert ő elméletileg nem k.rva, csak gyakorlatilag. De az igazi kur.ákkal már baj van. Ha meg nem akar veled járni olyan nő, aki nem képes felfogni, hogy volt előéleted, akkor azért nem is kár. Mellesleg vannak normális egyetemista k.rvák is, akik tandijért dugnak, nem kell az utcáról összeszedni. Ezzel persze nem biztatni akarlak, csak mondom.
2010. dec. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!