15 évesen még sosem maszturbáltam. De kipróbálnám :D Hogyan kezdjek hozzá?
1.Fogalmam sincs hol...sosem vagyok egyedül otthon,nincs saját szobám
2.nincs pasim.Kire gondoljak?vagy nem is kell senkire?
3.mit csináljak?
:D
köszi az értelmes válaszokat
1. írsz nekem egy privát emailt
2. megadom az msn címem
3. felveszel msnre
4. segítek neked mindenben
:)
1. este fürdésnél a fürdőszobában. :) ott nem zavar senki - reméljük.
2. nem fontos gondolnod konkrét személyre. De az mindig segít ha valamilyen szexel kapcsolatos dologra gondolsz. pl. nézz előtte a neten szex videókat, az fel is fog izgatni, és lesz is mire gondolnod közben. De ha nagyon jó a képzelőerőd akkor oda is képzelketsz egy pasit aki tetszik :D de inkább az előzőt javaslom
3. előszöris kényelmesen elhelyeszkedsz. pl. a kádban. aztán simogasd magad, a melleid, a p*ncid... a legfontosabb része hogy simogasd a csiklód. ha nemtudod hol van nézd meg ezt:
:D szóval ha megvan, akkor simogasd, dörzsöld. biztos élvezni fogod :) aztán egy idő után egyszercsak elönt egy nagyon jó érzés, bizseregni, lüktetni fogsz ott lent, de közben iszonyatosan fogod élvezni. na ez az orgazmus :D ezt akarod elérni. ez a cél. érted?:D amúgy ha már a kádban csinálod megsúgom hogy ha a zuhany vízsugarával masszírozod magad ott, az is nagyon jó technika ;) csak a vízdíj ne legyen túl nagy utána :D
sok sikert :)
előző vagyok.
...az fontos hogy ne legyen miatta bűntudatod. mindenki csinálja, jó dolog, semmi baj nincs ezzel. nyugodtan csináld csak amikor jól esik :)
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!