Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen még sosem maszturbál...

15 évesen még sosem maszturbáltam. De kipróbálnám :D Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

1.Fogalmam sincs hol...sosem vagyok egyedül otthon,nincs saját szobám

2.nincs pasim.Kire gondoljak?vagy nem is kell senkire?

3.mit csináljak?

:D

köszi az értelmes válaszokat

2010. nov. 23. 20:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

1. írsz nekem egy privát emailt

2. megadom az msn címem

3. felveszel msnre

4. segítek neked mindenben

:)

2010. nov. 28. 01:47
 12/30 anonim ***** válasza:
64%

1. este fürdésnél a fürdőszobában. :) ott nem zavar senki - reméljük.

2. nem fontos gondolnod konkrét személyre. De az mindig segít ha valamilyen szexel kapcsolatos dologra gondolsz. pl. nézz előtte a neten szex videókat, az fel is fog izgatni, és lesz is mire gondolnod közben. De ha nagyon jó a képzelőerőd akkor oda is képzelketsz egy pasit aki tetszik :D de inkább az előzőt javaslom

3. előszöris kényelmesen elhelyeszkedsz. pl. a kádban. aztán simogasd magad, a melleid, a p*ncid... a legfontosabb része hogy simogasd a csiklód. ha nemtudod hol van nézd meg ezt:

[link]

:D szóval ha megvan, akkor simogasd, dörzsöld. biztos élvezni fogod :) aztán egy idő után egyszercsak elönt egy nagyon jó érzés, bizseregni, lüktetni fogsz ott lent, de közben iszonyatosan fogod élvezni. na ez az orgazmus :D ezt akarod elérni. ez a cél. érted?:D amúgy ha már a kádban csinálod megsúgom hogy ha a zuhany vízsugarával masszírozod magad ott, az is nagyon jó technika ;) csak a vízdíj ne legyen túl nagy utána :D

sok sikert :)

2010. nov. 28. 01:59
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok.

...az fontos hogy ne legyen miatta bűntudatod. mindenki csinálja, jó dolog, semmi baj nincs ezzel. nyugodtan csináld csak amikor jól esik :)

puszi

2010. nov. 28. 02:01
 14/30 A kérdező kommentje:
hú,köszi :D
2010. nov. 28. 10:41
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
aztán majd írj hogy milyen volt :D
2010. nov. 28. 19:44
 16/30 A kérdező kommentje:
amikor zuhanyoztam anyukám a szomszéd szobában volt,és én hallottam ahogy a hugomnak súgott valamit,ugyhogy gondolom ő is mindent hall ami a fürdőben történik... S:
2010. nov. 28. 20:04
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
a szomszéd szobából hallottad hogy súgtak valamit? :D azt hogy ? nincsenek falak nálatok? :D
2010. nov. 28. 20:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
amúgy meg az nem jár semilyen hanggal ha simized magad :D mondjuk ha sikerülne elélvezned, azt lehet hogy így elsőre nem tudnád magadban tartani... :/ szegényem. valamit ki kéne találnod
2010. nov. 28. 20:26
 19/30 A kérdező kommentje:
hát ja,csak ilyen gipszkarton az a fal S:
2010. nov. 29. 21:31
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy soha nem vagy otthon egyedül? :/ szegénykém. valamit ki kéne találnod :)
2010. nov. 30. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!