Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet befolyásolni a legelső...

Lehet befolyásolni a legelső magömlést?

Figyelt kérdés
ha igen akk pls mondjátok el
2010. nov. 20. 22:08
 1/6 Moszuke ***** válasza:

ööh. arra célzol hogy vájá.. legelső alatt arra célzol hogy életed legelső cucca? sztem nem, de még is akarnád?

ha arra célzol hogy dugsz a csajoddal és az első patron tovább tartson akkor az hosszú történet, lusta vaok leírni.

2010. nov. 20. 22:14
 2/6 anonim válasza:

de írd má le mert engem is érdekel tényleg!!!

na!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 20. 22:17
 3/6 A kérdező kommentje:
a legeslegelső nem dugás tudjátok a kamaszoknál szokott lenni a legelső én artra célzom
2010. nov. 21. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Befolyásolni a magömlést? Hát úgy kell tartani, a zsákot, és óvatosan kell hurcolni. Akkor nem ömlenek ki a magok.
2010. nov. 21. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
minek akarod azt befolyásolni?:O
2010. nov. 21. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha egyébként önkielégítés közben történne meg, akkor lehet olyan értelemben, hogy nem önkielégítesz, így az önkielégítést, mint kiváltó okot megszünteted.

Ha egyébként éjszakai magömlés formájában történne meg, akkor semmilyen formában nem lehet befoláysolni, és előbb-utobb meg fog történni.

Ennyi.

2010. nov. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!