Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez normális hogy ilyentől...

Ez normális hogy ilyentől félek? (F)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, barátnőm felhozta a témát, hogy aludjunk egymásnál, vagyis hogy vagy én náluk, vagy ő itt.. aztán tuti hogy együtt lennénk úgy is.. Ő már nem szűz, én viszont az vagyok. Láttam már női testet, de csak petting volt, én megujjaztam ő pedig.. na értitek, de még szűz vagyok. Attól félek hamar el megyek..:S Hogy ne legyen így mit tegyek ez érdekében?
2010. nov. 18. 17:59
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
És ha rárántok egyet előtte?:D
2010. nov. 18. 18:45
 12/27 soma1492 ***** válasza:
100%
Hali! na ha nem vagyok formában nekem is kell egy kis fékezés! Következő a tapasztalat, ha a párom sokáig izgat akkor a cerka hozzászokik az ingerhez és jobban bírom, persze szólok neki mielőtt elmennék hogy áljon meg kicsit, a másik csak ehhez gyakorlat kell amit szexxel lehet megszerezni mert a rejszolás nem olyan mint a d.ugás ott nehezebb megálni. Szóval ha azt érzem hogy nemsokára elmegyek akkor kiveszem a cerkát, most nyilván a csajt érdemes tovább izgatni tehát ilyenkor lemegyek nyalni vagy ujjazni, jó még ha ilyenkor pozitúrát változtattok minél komlikáltabb annál jobban leálsz, mire beforgatod a csajt meg az összes testrészét egy kicsit lenyugszol és lehet tovább nyomni neki ha megint érzed hogy közeledik a kilövés megint húzd ki és pihentesd. Nálam ez be szokott jönni ha kezdő vagy akkor ne menj nagyon közel a saját orgazmusodig hanem inkább kicsit hamarabb pihenj. Így addig húzhatod a dolgoz amíg akarod. Legyél ügyes!
2010. nov. 18. 18:45
 13/27 A kérdező kommentje:
Jólvan köszi, hát rejszolásnál már az 5. megállónál nem sokáig bírom, de ott szoktam megállni mikor már nagyon a határ van, már lüktet de még nem .. :)) Köszi szépen mindenkinek!!
2010. nov. 18. 18:57
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
elmondtad neki h szűz vagy? hány éves? sok partnere volt elötted, vagy azért nem annyira profi? mindenképp nyald ki
2010. nov. 18. 23:20
 15/27 A kérdező kommentje:
Egy két éves kapcsolata volt előttem, nem mondtam neki hogy szűz vagyok, az előző barátjával volt csak együtt.. kinyalni ki fogom mindenképp
2010. nov. 19. 13:11
 16/27 anonim ***** válasza:

Pedig igencsak ajánlatos lenne neki elmondanod. :)

Amúgy meg szerintem, ha még nem volt úgy együtt lánnyal, akkor az első úgyis csak belerázódás lesz. :)

2010. nov. 19. 17:34
 17/27 A kérdező kommentje:
én vagyok a fiú :D vagy le magáztál?:D
2010. nov. 19. 19:10
 18/27 anonim ***** válasza:
mond h nem mostanában csináltad...ezért elsőre hamarabb elméssz majd, vagy téll ink előbb legyen orál, aztán a többi...jó szórakozást:D
2010. nov. 20. 02:26
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. nov. 20. 13:02
 20/27 anonim ***** válasza:
azért majd számolj be ;)
2010. nov. 20. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!