Mekkora egy átlagos 16 éves fiúnak a pénisze? 16/L
Félek,hogy ha a barátom beteszi,akkor nem fogom élvezni,mert a mérete miatt lökdösné a méhszájat :$
Ő pedig azt mondja,hogy nincs oka a méretre panaszkodni,de inkább lenne neki kicsi,mint nagy..:(
Szerintetek?
13-15cm a férfiak átlag mérete magyarországon, kis szórással. Nem szabad elhinni a 17-18-as méretet. Mert pl egy 13cm-es nem jó technikával ki tud mérni 17cm-t. Ezzel a férfiak magukat csapják be. Ja meg azt birom hogy sok nő ezen az oldalon azt írja nem a méret a lényeg de ne legyen 15cm alatt mert az kicsi. Nos elárulom, hogy a férfiak 75%-nak 15 vagy az alatti cm a farka....
A nők ezen kijelentése pedig annak tudható be hogy itt 16-18centiket olvasnak. Élőben pedig aférfiak hitetik el velük, hogy ______________________ ez 20 cm.......
Szerintem amit a férfiak állítanak én mint férfi nyugodtan mondhatom, hogy oszd el 1,5-el pl 18:1,5=12cm
A nők pedig nem fogják akció közben leméregetni.
Csak a lrgtapasztaltabb nők aki már rendelkeztek több száz partnerrel, azok tudják kb megsaccolni 1-2cm es eltéréssel ránétésre a férfiak méretét. (Akárki akármit mond).:D
sztem a fiúk is pontosan ilyenek,már bocs -.-"
folyton a mellel és a segg nagyságával vannak elfoglalva -.-"
amugy meg a kérdezőnek is mondom, szerintem se a méret számít..egyáltalán nem..15/L
ma 22:21
azér nem mind, nekem az arc sokkal fontosabb.. Meg hát azért legyen melle, de ne hájmelle, az kiábrándító..
Ugyan én is lemértem az enyémet amikor 16 voltam ( a végeredmény teljesen mindegy)több lánnyal is lefeküdtem
- akik fogták, sz...ák, használták- de soha egyik sem kérdezte meg, hogy mekkora, szóval én is bírom amikor a hölgyek kijelentik, hogy a barátomé 20-21....stb cm, mert nem hinném, hogy pontosan lemérik, aztán terjesztik itt a hülyeséget. Szóval, hogy elégedett vele a barátod az nem feltétlenül jelenti azt, hogy 25 cm ne aggódj.
Mellesleg ha szex után bármelyik lány megkérdezte volna hogy mekkora hülyének néztem volna és kib@sztam volna a pics@ba , hiszen ha már alázattal sz..ik meg vonyít alattam akkor ne kérdezősködjön hogy hány cm.
Egyébként az az érdekes, hogy a nők nyavajonak, hogy a sok hülye minden nap 20 kédést feltesz, hogy elég-e a mérete.
Közben pont ők azok akik a férfiakban óriási kételyeket és szorongást okoznak amikor kijelentik, hogy 15cm alatt azért ne legyen. (Közben az átlag pontosan nem éri el a 15 centit a valóságban) A férfiak pedig jóval nagyobbat mondanak, a nők 75%-ával pedig el tudják hitetni, hogy 13 helyett 17cm-es a farkuk. Tehát ez az oka annak, hogy 1000-ével olvashatók az elég nagy-e a farkam kérdések......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!