Szerintetek a szűzhártyám szakadt át vagy valami más miatt véreztem?
Most akkor benned volt vagy nem? Ha te nem is o kene tudja. A verzes lehet h a szuzhartya elszakadasa miatt volt, viszont az is lehet h tul szuk voltal/nem voltal felkeszulve teljesen es a behatolas soran felsertett ott vlmit. A fajdalom amit erzel/ereztel par ora alatt, max. 1 nap alatt elkene muljon. Velem is ez tortent vereztem az aktus utan, pedig mar nem voltam szuz. Sot nogyogyasz utan is vereztem. Szoval valoszinuleg neked is ott felsertett vlmit. Meg faj? Meg verzik?
18L
Elozo vagyok.
Hat ha meg mindig "sajog" valoszinuleg felsertett vlhol. De hamarosan elkell muljon es gondolom mar nem "sajog" annyira mint tegnap. En ugy tudom a szuzhartya atszakadasa nem okoz hosszu ideig tarto fajdalmat. En pl oszinten nem tudom mikor szakadt at nem azert mert nem fajt, hanem mert mar a behatolas fajt. Szovalnem tudom h a meg szuz vagy. De sztem a legkozlebbi egyuttletnel majd kiderul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!