Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek a szűzhártyám...

Szerintetek a szűzhártyám szakadt át vagy valami más miatt véreztem?

Figyelt kérdés
Próbált a barátom belém hatolni, de én úgy éreztem, hogy nem sikerült neki teljesen...még szűz és szűk voltam! mégis véreztem, egy kis vérfolt volt a lepedőn, és reggel a wc papíron is. Ez a szűzhártyám lehetett vagy esetleg a gátam repedt be picit? Azt éreztem, hogy valami nagyon fájt, de azt mégsem, hogy úgy igazán bennem lenne...ezért nem tudom!
2010. nov. 6. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
A gát ilyesmitől nem reped meg. Még szülni is lehet úgy, hogy nem reped meg.
2010. nov. 6. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg a szűzhártyám volt? Mivel, ahogy írtam, nem sikerült neki teljesen belém hatolnia, de annyira lehet, hogy a szűzhártyámat elérje..
2010. nov. 7. 13:30
 3/5 anonim válasza:

Most akkor benned volt vagy nem? Ha te nem is o kene tudja. A verzes lehet h a szuzhartya elszakadasa miatt volt, viszont az is lehet h tul szuk voltal/nem voltal felkeszulve teljesen es a behatolas soran felsertett ott vlmit. A fajdalom amit erzel/ereztel par ora alatt, max. 1 nap alatt elkene muljon. Velem is ez tortent vereztem az aktus utan, pedig mar nem voltam szuz. Sot nogyogyasz utan is vereztem. Szoval valoszinuleg neked is ott felsertett vlmit. Meg faj? Meg verzik?

18L

2010. nov. 7. 17:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Valamennyire bennem volt, de hogy úgy mondjam, azt nem éreztem, hogy teljesen "bement" volna neki...nem tudom, hogy milyen mélyen kell, hogy átszakítsa a szűzhártyámat, ezért nem tudom, hogy az vérzett-e...lehet, hogy nem ért el odáig, csak a hüvelybemenetnél sértett fel. De már nem vérzik, de hogy úgy mondjam, "sajog"..:-(
2010. nov. 7. 18:03
 5/5 anonim válasza:

Elozo vagyok.

Hat ha meg mindig "sajog" valoszinuleg felsertett vlhol. De hamarosan elkell muljon es gondolom mar nem "sajog" annyira mint tegnap. En ugy tudom a szuzhartya atszakadasa nem okoz hosszu ideig tarto fajdalmat. En pl oszinten nem tudom mikor szakadt at nem azert mert nem fajt, hanem mert mar a behatolas fajt. Szovalnem tudom h a meg szuz vagy. De sztem a legkozlebbi egyuttletnel majd kiderul:)

2010. nov. 7. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!