KI mikor smárolt előszőr?
Figyelt kérdés
gáz ha én 13 évesen?2010. nov. 4. 17:58
51/76 anonim válasza:
még nem 13/l
barátnőm 1 hete járt fiújával és már nagyban sámrolnak, de igazi nyelves minden :) ő 11 éves, másik ismerősöm úgy szint ilyen, ő 12 éves.
52/76 anonim válasza:
uccsó voltam, egyáltalán nem gáz. szerintem. :)
54/76 anonim válasza:
19, de a csaj azt hitte, már évek óta csinálom, mert olyan jól ment elsőre.
55/76 kisnita válasza:
13 évesen asszem vagy 12... már nem tudom, de szívesen el is felejteném... És a másodikat is. :S A harmadik már király volt:)) Egyből szerelmes is lettem :D (remélem az illető nem olvassa :D) Jó lenne azt tekinteni elsőnek :)))
21/L
56/76 anonim válasza:
6 évesen oviban, az nemvolt nyelves, aztán legk 20 évesen, még az se volt nyelves. aztán 21 évesen, első barátnőmmel :)
57/76 anonim válasza:
hogy a kálium-jodid(KI) mikor, azt nem tudom de én 17 vagy 16 évesen
19/F
58/76 anonim válasza:
Még soha de már 2szer majdnem összejött xdd 14/F (gcironda vok de mind2szer én nem léptem)
59/76 anonim válasza:
oviban a legjobb barátnőmmel, utána meg buliban 14 évesen :D
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!