Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk! Akiknek peniszuk tobb...

Fiuk! Akiknek peniszuk tobb mint 20 centis azok hogy probalkoztak egy szuz csajnal?

Figyelt kérdés

Baratnommel 2en szeretnenk kozosulni de sajnos mivel mind2en szuzek vagyunk en nem is ertek meg annyira hozza. Es sajnos a merettel is gond van (23cm). Nem volna baj ha baratnom nem volna szuz. De annyira fel mar mikor csak ranezz. Valahogy nem tudom mit csinaljak. Azt mondta hogy nem mer velem lefekudni mert van egy olyan erzese hogy nagyon fog fajni neki (en ezzel tisztaban vagyok hogy faj barmilyen nagy is legyen)

Gondoltam arra hogy eloszor ujjal kellene atszakitsam a szuz hartyajat. Ha tudnatok valamivel jobb tippet akkor mondjatok!!!

18/F

2010. nov. 4. 13:05
1 2
 11/13 Madcon Fh válasza:

Szia!

Én nekem 22cm hosszú, és nekem is eléggé vastag. A barátnőm nekem is szűsz volt. Ő is nagyon félt. Megfelelő előjátékkal, ellauzlással, és kényeztetéssel csökken a fájdalom. Meg nem kell rögtön tövig benyomni csak szépen lassan. Elejében csak 3-4cm-re ott tornázattni, már akkor is tágul szépen, és egyre kellemesebb lesz neki is. De ne akarj rögtön tövig menni! Mi is első alakalommal kb csak olyan 12-14cm-ig mentünk!!

2010. nov. 5. 11:07
 12/13 Madcon Fh válasza:
Jah és 17/F
2010. nov. 5. 11:08
 13/13 anonim válasza:
6-7 a vastagsaga hulye vagy az keves merd meg korben hogy mekkora!!! nekem is 23cm es 17 korben neha meg nekem is nagynak tunik :P
2010. nov. 21. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!