Lehetséges, hogy egy 25 éves férfi még szűz, de ezzel
szemben, mindent tud a szexről, a vágyról, a
vágykeltésről, és csak azért szűz még mert vár az
igazi lányra?
Persze!Én úgy gondolom ez egy becsülendő dolog,nagyon irigylem azt a lányt,akié lesz ez a fiú!:)
2009. jan. 4. 15:52
Lehetséges és normális dolog. Attól, hogy szűz, lehet tájékozott! És lehetnek még olyan csodák, hogy vki az igazira vár. Bár sajna elég ritka :(
2009. jan. 4. 15:53
Persze,normális.Furcsa,de normális,mert mindenkinek a magán ügye a szexuális élete.
2009. jan. 4. 15:54
4/12 anonim válasza:
Igen, normális! Örülhet az a lány akié lesz! Ez mindenképp tisztelendő a mai világban!
2009. jan. 4. 15:59
Igen, az, hogy tájékozott, bizonyítja, szeretne majd örömet okozni a jövendőbelijének. Csak még nem talált méltó lányt a szaktudására:).
Bár 25 évesen azért lassan elkezdhetné...
2009. jan. 4. 16:28
Legyen inkább sötét bunkó, aki azt se tudja, hova kell betenni a farkát? :-) Persze, hogy normális, sőőt!
2009. jan. 4. 17:41
7/12 anonim válasza:
Hát, szerintem nem...
Ez olyan dolog, hogy vízpatron nem lehet megtanulni úszni, és könyvből sem lehet megtanulni vezetni...
Utánanézhet a neten, hogy hol a G pont, meg mit szeret a nő, tudhatja hogy elméletileg hol kell izgatnia, de azért teljesen más, ha ott fekszik mellette egy nő, elsőre akkor sem lesz Casanova.
Ha nekem ilyen ismerősöm lenne, és ezt mondaná, én szimplán arra gondolnék, hogy félénk, és ez csak "fedőszöveg"..
na meg ha már érezte volna nőnek az illatát, lehet hogy nem hadoválna a "Várok az igazira" dumával, ez már nem a 19. század...
2009. jan. 4. 20:58
nekem van ismerösöm aki még szüz az egyik 28 a másik 35 éves fiú !!! a 35 éves nem is akkar csajt magának , nem homo , ö állitása szerint még nem is csókolozott , hihetetlen de igaz !!
2009. jan. 4. 22:21
9/12 anonim válasza:
Hát én is csak 19 évesen vesztettem el és addig rengeteget olvasgattam a témáról! El olvastam a Káma szutrát angolul, magyarul és görögül! Meg más hasonló irodalmat, amikor eljött az idő nem éreztem bénának magamat és a lány sem érzett ilyet, igaz hogy ő is szűz volt, viszont amikor késöbb szakítottunk és felfedeztem több női testet rá kellett döbbennem hogy az orgazmusaik száma több volt mint amit nagy általánosságban a nők át szoktak élni és az órák amig a dolog tartott több mint az átlag 10-20 perc alatt! Szóval szerintem simán lehet egy bizonyos tapasztalata csak könyvekből de úgy amúgy lehet hogy szűznek szűz de attól a felizgatást és a "pontokat" más lányokon lehet már próbálta nem? Én is hős szerelmes hűséges típus vagyok, de most 23 évesen nem tudnám elképzelni hogy még mindig az legyek, megőrülnék! Igaz nekem már 11 évesen már kicsi bajuszom volt és a libidóm az egekig szökött amig meg nem tanultam csillapítani! De pl. tudom magamról hogy ha valamilyen úton fel nem használnám az "energiát" akkor egy aggresszív sötét vadbarom lennék, és nem biztos hogy már ebben a korban a szimpla "kézbe veszem a...z írányitást" normális dolog lenne! Nagyon sok múlik az adott férfi tesztoszteron szintjén is! Az elöttem hozzászóló ismerősével pl. biztos hogy valami nem működik ahogy kellene! Az eunuhoknak is miután levágtak ott lent mindent már mindegy is volt neki! Már nem is hiányzott neki a dolog! Igaz aki nem is vágyik a nőre 100% hogy nem tud olyan dolgokat mint amit a srác tud!
2009. jan. 5. 04:45
10/12 A kérdező kommentje:
A 25 éves srác nekem azt mondta hogy már volt nővel, de csak a pettingig mentek el szóval azért van valamilyen tapasztalata! És hajt valami előre, hogy megkapjam ezt a pasit de nem a szex hanem a szerelem! És nagyon szépen köszönöm a válaszokat tán egy kivételével mind hasznosnak bizonyult, de abban az egyben is van azért igazság, csak a válaszadó nem ismeri a srácot, igaz én sem de az hogy félénk lenne, az tuti hogy nem! Legalább is remélem, :) nah jó ez csak vicc volt!Ű
De ha megtörténik az eset beszámolok nektek, de mivel névtelenül vagyok! Ez már nem is a kérdéshez kapcsolódna és lehet törölnék a kommentemet vagy ők is várják már a következményeket?!
Kapcsolódó kérdések: