Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalommal voltunk...

Első alkalommal voltunk együtt a barátnőmmel, de amikor a gumira került a sor lelankadtam. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
A barátnőm már nem szűz, én még igen.Múltkor együtt voltunk, az elején rendesen ment minden.Majd mikor felhúztam a gumit lelankadtam. Pedig nem voltam ideges meg ilyenek. A gumi Durex performa volt, lehet h ez lőtt túl a célon? Vagy csak szimplán nem bírnám a gumit? pls help
2009. jan. 3. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

1)megijedtél, mivel közel voltatok a tényleges aktushoz

2) a felhúzásra koncentráltál, elvonta a figyelmedet a lényegről

ha úgy izgalmasabb, csinálja legközelebb a barátnőd, közben mondjuk simogathatod a mellét

2009. jan. 3. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Mégiscsak valami idegességgel összefüggő dolog lehetett, azért nem volt tökéletes a merevedésed. Én nem tudom elképzelni, hogy elsőre olyan nyugodt legyen valaki, mint századjára. Meg kell szokni a helyzetet.

Úgyhogy csak próbálkozz, menni fog az gumival is.

Esetleg párszor gumiban önkielégíts, hogy a gumi látványát és érzését szokd, aztán már csak a helyzet fog idegesíteni. :)

2009. jan. 3. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
válasszatok valami rendesen ízesített gumit, hogy a lány "felszophasson", ha véletlenül kókadnál. nekem annak idején bejött...
2009. jan. 5. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!