Állat módon kell valakiiiii:$XD ÉS hogy mééért, azt nem tudom? :DXDXD
Figyelt kérdés
Nah szóval 14 vagyok és lány..Néha elkap a vágy..és szinte az első embert(fiút) letámadnám mint egy vadállat..viszont még CSAK(!) 14 vagyoook és nem mostanra terveztem..nem lenne nagy gááz ha most vesztem eel.?Vagy ha most akaroom elveszteniii?Bár aggódom néhány ember véleménye miatt,de csak néhány ember miatt,a többi nemérdekeel!:D..De most írom ezt a kérdééést és majd meghalok hogy valaki legalább megszeretgessen..csókóljon..vagy valamiiii.:P:$:D:D:F2010. okt. 19. 18:44
11/26 anonim válasza:
Hi, ha érdekel bedobom magam. :D
Nem vagyok ronda, az ország bármelyik területére el tudok jutni, mivel hála istennek az olaszok feltalálták az Apriliát. :D
17 éves vagyok.
13/26 A kérdező kommentje:
19:02...:H mondanám h érdekeel de igazából nem nagyooon!:D:P:Dvagyiss jaaah de ha ittlennél vagy én ott semmi nem lenne mertmég tényleg nem kéne b****om.XDXDdeeeh jaah mind1..
tolna megye->bonyhád
2010. okt. 19. 19:05
14/26 anonim válasza:
Debrecen, sajnos nem itt van :D XDDSAFDFGSDLGÁLÁ :DDDDDDDD
15/26 A kérdező kommentje:
hát nem.!:(XDXDXD:D
2010. okt. 19. 19:12
16/26 anonim válasza:
Azíí dobok egy privit ha nem haragszol xDD
17/26 A kérdező kommentje:
nem haragszom meg:D
2010. okt. 19. 19:15
19/26 A kérdező kommentje:
válaszoltam ráá;)
2010. okt. 19. 19:28
20/26 anonim válasza:
1, szerintem még várj
2, én is éreztem ilyet
3, magyar nyelvtan köööönyv
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!