Hol veszítetted el a szüzességed? Megbántad?
Figyelt kérdés
Kocsiban, buliban, otthon stb? Kérlek írjátok oda h f/l.
Felméréshez kellene!
2009. jan. 2. 18:26
21/39 anonim válasza:
Egy nagyon jó barátnőmnél, teljesen spontánul jött. Barátomnak is az volt az első:)
22/39 anonim válasza:
Barátnőmnél, az ágyában, és Ő is velem!. És a fiúknál szerintem nincs olyan, hogy valaki megbánta ezt :P :D
23/39 anonim válasza:
a barátom ágyában és nem bántam meg :)
24/39 anonim válasza:
a barátom ágyában, és nem bántam meg. remélem nem is fogom. (:
25/39 anonim válasza:
Én kb 20 éves lehettem és egy ku.....nál hagytam , de semmi extra nem volt csak egy gyors berakás kivétel !!! MEGBÁNTAM !! TÖREKEDJETEK A TISZTESSÉGES SZÜZESSÉG ELVESZTÉSÉRE !! ADJÁTOK MEG A MÓDJÁT IDEJÉT ÉS SZERETETBE VEGYÉTEK EL !!!
26/39 anonim válasza:
francia ágy 20 évessen , fiu vagyok
27/39 anonim válasza:
Soha!!!!:D
Barátom ágyában,8 havi kapcsolat után,20 évesen.Kellemetlen volt,de most már isteni!:P
30/39 anonim válasza:
én edzőtáborban egyik sportolótársammal...
fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!