Utolsó mensim december 7-én volt. A szüzességemet 21-én vesztettem el, és olyan 30-a óta érzek hányingert, fáradtságot, mellérzékenységet. Ez az elvesztés miatt van, vagy terhes vagyok?
ha már megjött azota akokr is vegyél tesztet mert ritkán de példa már volt rá hogy van vérzés az első három honapban.
de lehet nem is lesz baba, csak a para miatt, a barátnőmmel is ez volt,hülye voltam késő volt és nem volt gumi, nem akarta csak rábeszéltem, nagyon nagyon bánom, és bárcsak visszacsinálhatnám hogy ennyire szemét voltam azzal akit szeretek, nem lett belöle baj végül szerencséra de lehetett volna, gondoltam az elővladékban ugy sincs annyi himivarsejt, persze utána átgondol hogy végülis lehet, na mindegy,hogy hülye voltam és bánom.főképp mert utána 3 hétig arrol beszélt hogy tuti terhes. beparázott és bebeszélt magának mindent, pont azokat amit te is, sőt már odaig is eljutott hogy neki nő a hasa, ami azért három hét után nem valoszinű hogy nő, végül megjött neki nem lett gond. csak annyitt akarok ezzel mondani hogy egyáltalán nem biztos ogy terhes vagy leeht csak tul parázod a tested meg az agyadhoz igazodik és produkálja azokat a tüneteket. és ha nem akarsz parát akkor védekezzetek vagy ha nincs mivel ne csináljátok , az okos ember más kárábol tanul ahogy a mondás mondja vagy mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!