Hány éves a legidősebb szűz ezen az oldalon?
Utolsó én 19l vagyok,az hoyg nem tetszik egyik pasi sem annyira hogy megtegyem vele,nem tartom túl fontosnak és ha már eddig nem akkor megvárom a megfelelő UHHH ÁÉHHH pasit..érted:D
Mellesleg sok sok sráccal lefekedhetnék de az nem az igazi.
Máskülönben pasi figyelmességből nagyo nagyon sokat kapok,fiús sprotokat űztem űzök,mindig nagyon megbecsült volt a nőiességem.De valahogy nem voltam még szerelmes.
Az elég egyszerű, hogy mi az oka a 19 feletti lányok szüzességének.
Nézzünk engem. Gimiben fiú barátaim nem voltak, csak tanultam, nem jártam el sehová. Nyáron egyszer-egyszer voltam bulizni, de ritkán. Olyan barátaim se voltak, akikkel sokszor eljárhattam volna. Osztálytársak közt pedig úgy nem tetszett senki.
Jött az egyetem. Olyan szak, ahol a 40 lány mellé jut öt fiú, azok pedig már foglaltak. Egyetemen sem lett nagy baráti köröm, csak néhány szorosabb barátság. Ejárni vagy moziba, vagy néha bulizni szoktunk. De eddig csak olyanokkal akadtam össze buliban, akik rögtön rámtapadtak, és fogdosni akartak. Ez meg valahogy nem jön be.
Netes társkereső se könnyű dolog. Gyakran aki igazán megtetszik belsőleg is, az távolságban nagyon messze van.
Szóval csak remélni tudom, hogy egyszer nekem is lesz szerencsém. Nem misztifikálom túl, nincs kikötve, hogy x ideig nem. Simán csak kapcsolatban szeretném elveszteni, ahol a másik iránt érzek valami pluszt.
L/22, szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!