Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy csináljam? Honnan tudjam...

Hogy csináljam? Honnan tudjam hogy nem vagyok terhes? Szűz vagyok

Figyelt kérdés
az a helyzet,hogy nekem van hogy nem jön meg fél évig,pár hónapig,és ekkor is csak 3napik nagyon enyhén tar vagy van amikor normálisan megjön.(már 4éve így van szóval nem fog beállni nem 12éves vagyok...hanem 17).és az a helyzet,hogy barátomman nagyon szeretnék lefeküdni,de félek,hogy ha védekezünk is gumival,nálam nem lehet sose biztosra vanni,hogy sikerült e védekeznünk.mert ha nem jön meg(mivel amúgy se szokott normálisan)honnan tudjam,hogy nem vagyok terhes?mit tegyek?szeretnék lefeküdni vele:(
2010. okt. 10. 00:35
1 2
 11/11 anonim válasza:

Csilla válasza:

Menj el egy nőgyógyászhoz ír föl neked fogamzásgátlót azzal betudod állítani a menstruációdat és a védekezés is majdnem 100%-os. Nekem is így volt , hogy volt amikor hónapokig nem jött meg és én is leszerettem volna feküdni barátommal és nem akartam folyton idegeskedni, hogy nem jön meg és én is elmentem. Azóta lekopogjam a szex is jobb meg minden nem kell féljek.

2010. nov. 11. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!