Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 107 éves szűz vénlány. Ti...

107 éves szűz vénlány. Ti elhiszitek?

Figyelt kérdés
Az indoka az volt, hogy nem akart a pasik miatt idegeskedni. Jobban érdekli a kertészet. Arról nem írtak, hogy meg is vizsgálták volna, hogy valóban az e és hogy voltak barátai.
2010. okt. 9. 16:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Ugyan mi ezen olyan hihetetlen? Olyan dolgok léteznek a világon, hogy csak na, mi lesz veletek, ha már ezt sem fogadjátok el?...
2010. okt. 9. 17:51
 12/24 Khaos ***** válasza:
82%
A frigiditás létező fogalom. Van olyan ismerősöm, aki habár évekig volt együtt valakivel, nem feküdt le vele, mert nem érezte úgy még, és 18 évesen még minidig nincs kedve hozzá...
2010. okt. 10. 04:48
 13/24 anonim ***** válasza:
Én elfogadom,nem mondtam,hogy nem.Csak furcsa.
2010. okt. 10. 13:35
 14/24 anonim ***** válasza:
54%

"De akkor is szűz!! :) tehát semmilyen segédeszköze nem lehet, ha ezt állítja magáról."

Miért is? A szüzességét akkor veszti el egy nő, amikor közösül egy férfival.

2010. okt. 10. 16:36
 15/24 A kérdező kommentje:

Kahos

"mert nem érezte úgy még, és 18 évesen még mindig nincs kedve hozzá..."

Elötte még igen csak gyerek volt. megértem, hogy nem feküdt le még akkor a barátjával.Ő csinálja jól.Nem áll be a sorba.

2010. okt. 10. 18:41
 16/24 anonim válasza:
Wááá az a kapás nagy volt! (Y) XD :D
2010. okt. 11. 19:09
 17/24 anonim válasza:
100%
ha bele gondoltok, régen az emberek csak házasság után szexeltek. Ugy, hogy ha nem találta meg az igazit, akkor ennek elég nagy a valószínűsége :D
2010. okt. 12. 10:23
 18/24 A kérdező kommentje:
De nem is kereste az igazit! Volt egyy korszak,mikor jellemző volt a házasság utáni sex,de volt olyan is, hogy mindenki mindenkivel/parókás időszak,mikor még a higiénára sem adtak/
2010. okt. 12. 10:28
 19/24 anonim ***** válasza:

"Frigiditás"?

Az aszexuális beállítottság nem jelent feltétlen eggyet a frigiditással. Nagyon sokan közülük maszturbálnak, képesek orgazmusra.

Szerintem csak aszexuális. Van ilyen. Külföldön elég sok aszexuálisokat segítő szervezet van, semmiben nem rosszabb vagy jobb emberek mint egy heteró/meleg/leszbikus/biszex/panszexuális stb.

Ez is csak egy szexuális beállítottság.

2010. okt. 12. 13:58
 20/24 anonim válasza:
Én elhiszem. Kicsit furcsa, de van ilyen, hogy valaki élete végéig szűz (nem feltétlenül apáca). Persze szex nélkül nem olyan jó az élet, de ő tudja. Lehet, hogy tényleg volt valami, ami miatt nem akarta vagy nem kívánta a szexet.
2010. okt. 12. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!