107 éves szűz vénlány. Ti elhiszitek?
Figyelt kérdés
Az indoka az volt, hogy nem akart a pasik miatt idegeskedni. Jobban érdekli a kertészet. Arról nem írtak, hogy meg is vizsgálták volna, hogy valóban az e és hogy voltak barátai.2010. okt. 9. 16:11
11/24 anonim válasza:
Ugyan mi ezen olyan hihetetlen? Olyan dolgok léteznek a világon, hogy csak na, mi lesz veletek, ha már ezt sem fogadjátok el?...
12/24 Khaos válasza:
A frigiditás létező fogalom. Van olyan ismerősöm, aki habár évekig volt együtt valakivel, nem feküdt le vele, mert nem érezte úgy még, és 18 évesen még minidig nincs kedve hozzá...
13/24 anonim válasza:
Én elfogadom,nem mondtam,hogy nem.Csak furcsa.
14/24 anonim válasza:
"De akkor is szűz!! :) tehát semmilyen segédeszköze nem lehet, ha ezt állítja magáról."
Miért is? A szüzességét akkor veszti el egy nő, amikor közösül egy férfival.
15/24 A kérdező kommentje:
Kahos
"mert nem érezte úgy még, és 18 évesen még mindig nincs kedve hozzá..."
Elötte még igen csak gyerek volt. megértem, hogy nem feküdt le még akkor a barátjával.Ő csinálja jól.Nem áll be a sorba.
2010. okt. 10. 18:41
16/24 anonim válasza:
Wááá az a kapás nagy volt! (Y) XD :D
17/24 anonim válasza:
ha bele gondoltok, régen az emberek csak házasság után szexeltek. Ugy, hogy ha nem találta meg az igazit, akkor ennek elég nagy a valószínűsége :D
18/24 A kérdező kommentje:
De nem is kereste az igazit! Volt egyy korszak,mikor jellemző volt a házasság utáni sex,de volt olyan is, hogy mindenki mindenkivel/parókás időszak,mikor még a higiénára sem adtak/
2010. okt. 12. 10:28
19/24 anonim válasza:
"Frigiditás"?
Az aszexuális beállítottság nem jelent feltétlen eggyet a frigiditással. Nagyon sokan közülük maszturbálnak, képesek orgazmusra.
Szerintem csak aszexuális. Van ilyen. Külföldön elég sok aszexuálisokat segítő szervezet van, semmiben nem rosszabb vagy jobb emberek mint egy heteró/meleg/leszbikus/biszex/panszexuális stb.
Ez is csak egy szexuális beállítottság.
20/24 anonim válasza:
Én elhiszem. Kicsit furcsa, de van ilyen, hogy valaki élete végéig szűz (nem feltétlenül apáca). Persze szex nélkül nem olyan jó az élet, de ő tudja. Lehet, hogy tényleg volt valami, ami miatt nem akarta vagy nem kívánta a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!