Mióta szűz vagyok mindenki furán viselkedik velem. Miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 18:50
11/25 A kérdező kommentje:
hát remélem hamar vége lesz :S elég rossz ez így nekem..kissé úgy érzem, hogy bűnt követtem el azzal , hogy még szűz vagyok
2010. okt. 5. 19:00
12/25 A kérdező kommentje:
*volna
2010. okt. 5. 19:02
13/25 anonim válasza:
b@szki ez most komoly? mi a suliban egyáltalán nem beszélünk erről! nálunk ez TABU. pont szarik rá mindenki h ki szűz és ki nem. am 12-esek vagyunk tehát 18-19 évesek. én az előbbi és még én is az vagyok na és? a fél osztály még az
14/25 anonim válasza:
ne butáskodj. ez nem szégyen, sőt! tényleg legyél rá büszke.
15/25 anonim válasza:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:03
Ha nem szoktak beszélni róla akkor vajon honnan tudja, hogy fél oszály szűz?
fail.
16/25 A kérdező kommentje:
nálunk senki sőt még az osztályban is szinte mindenki mindenkivel kivéve pár embert:S
2010. okt. 5. 19:05
17/25 anonim válasza:
eztmost elbаsztam.
Ha nem szoktatok beszélni róla honnan tudod hogy a fél osztály szűz?*
my fail..
18/25 anonim válasza:
Onnan hogy egy cseppet sem vagyok hülye. Attól hogy ismerem a fél osztály -fogalmazzunk így- múltját, attól még nem szoktunk róla beszélni. -.-
19/25 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
nálunk senki sőt még az osztályban is szinte mindenki mindenkivel kivéve pár embert:S
hmm bekerülnék én abba az osztályba :D
20/25 A kérdező kommentje:
én viszont szívesen kikerülnék :S
2010. okt. 5. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!