Szüzesség elvesztése. Az a bizonyos első. Kinek milyen tanácsa, ötlete van, meglepjem valami kis plusszal, vagy ne faxnizzak? :-) L/17
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 18:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell meglepni, úgyis hamar el fog élvezni a társad. Inkább legyél türelmes!:)
2/5 anonim válasza:
Neked vagy neki lesz az első? vagy mindkettőtöknek?
szerintem nem kell nagyon túllihegni, mindenképp nagy élmény lesz :)
4/5 anonim válasza:
Én 17 éves voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet. Az első barátommal történt ő akkor egyetemista volt. Nagyon szerettem a Depeche Mode-ot, főleg közülük is Martin L. Gore-t mikor énekel. Mikor lefeküdtünk egymással, akkor ő énekelt végig cdéről. Nekem nagyon jó volt, mert segített ellazulni, ahogy hallottam énekelni és csodás melegséget varázsolt a hangjával, miközben elvesztettem éppen a szüzességemet. Nagyon szép élmény volt.
5/5 anonim válasza:
Utolsó voltam és 28/l. :D Sok szerencsét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!