20 éves fiú vagyok és még szűz a barátnőm ezt nem tudja, azt hiszi hogy már rég nem az vagyok még nem mertem elmondani neki hogy szűz vagyok,2hónapja járunk és már időszerű lenne a szex? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Az a baj hogy félek egy kicsit bevallani hogy még nem voltam lánnyal meg hogy bénáznék. A másik problémám hogy az elején még tökre kívántam a csajt minden smárolás után, de most így már nem annyira értsd: már nem áll fel amikor huzamosabb ideig smárolunk az utcán. Lehet már hozzászoktam? Szerintetek?2010. szept. 29. 00:01
11/18 acro válasza:
Na aggódj, úgy gondolom, hogy ha összejön a dolog rendesen, akkor akár meg is tarthatod a titkot magadnak.
Nálam is ez volt a helyzet, mondjuk én 17 voltam, a csaj 18. De simán ment minden, mondjuk az én nézőpontomból, mert neki nem hiszem, hogy elég ideje lett volna rá:)
Szóval hajrá, ha meg túlizgulod, mond meg neki és ha szeret, majd türelmesen belevezet a javába!
12/18 anonim válasza:
Azért nem izgulsz rá, mert félsz. Félsz attól h mit szólna ha megtudná, ha tetszik a csaj és ugy érzed h fordítva is így van és megbízhatsz benne, akk mondd el neki, ha nem bízol benne akk ne mondd el neki csak feküdj le vele. Talán nem veszi észre.
13/18 anonim válasza:
És akkor mi van? Én is az vagyok 24 évesen...
15/18 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki a dolgot és hát megvolt lepődve rendesen,de mondta hogy hallott már hasonló történetet. Szal teljesen okésan megbeszéltük a dolgot hogy majd együtt alszunk ás lassan rátérünk a lényegre de megbeszéltük hogy fokozatosan...
2010. okt. 3. 01:09
17/18 A kérdező kommentje:
Jah miután elmondtam beletellett pár hónapba mire megtörtént a dolog, de megérte várni, mert azóta is együtt vagyunk és iszonyatosan jó minden. Ő is élvezte persze,meg én is beletanultam már, de a legjobb hogy tök jól megtudtunk mindent beszélni.Tényleg a kommunikáció az egyik legfontosabb...
2011. jún. 19. 23:33
18/18 kiccsaj88 válasza:
Az én volt barátom 2 év együttjárás után mondta el nekem hogy én voltam neki az első, hát elég nagy törést okozott... Nem az hogy szűz volt, hanem hogy hazudott. Szerintem ne halogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!