Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves fiú vagyok és még...

20 éves fiú vagyok és még szűz a barátnőm ezt nem tudja, azt hiszi hogy már rég nem az vagyok még nem mertem elmondani neki hogy szűz vagyok,2hónapja járunk és már időszerű lenne a szex? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Az a baj hogy félek egy kicsit bevallani hogy még nem voltam lánnyal meg hogy bénáznék. A másik problémám hogy az elején még tökre kívántam a csajt minden smárolás után, de most így már nem annyira értsd: már nem áll fel amikor huzamosabb ideig smárolunk az utcán. Lehet már hozzászoktam? Szerintetek?
2010. szept. 29. 00:01
1 2
 11/18 acro válasza:

Na aggódj, úgy gondolom, hogy ha összejön a dolog rendesen, akkor akár meg is tarthatod a titkot magadnak.

Nálam is ez volt a helyzet, mondjuk én 17 voltam, a csaj 18. De simán ment minden, mondjuk az én nézőpontomból, mert neki nem hiszem, hogy elég ideje lett volna rá:)

Szóval hajrá, ha meg túlizgulod, mond meg neki és ha szeret, majd türelmesen belevezet a javába!

2010. szept. 29. 12:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért nem izgulsz rá, mert félsz. Félsz attól h mit szólna ha megtudná, ha tetszik a csaj és ugy érzed h fordítva is így van és megbízhatsz benne, akk mondd el neki, ha nem bízol benne akk ne mondd el neki csak feküdj le vele. Talán nem veszi észre.
2010. szept. 29. 18:13
 13/18 anonim válasza:
És akkor mi van? Én is az vagyok 24 évesen...
2010. szept. 29. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:
na, megvolt azóta?
2010. okt. 1. 09:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki a dolgot és hát megvolt lepődve rendesen,de mondta hogy hallott már hasonló történetet. Szal teljesen okésan megbeszéltük a dolgot hogy majd együtt alszunk ás lassan rátérünk a lényegre de megbeszéltük hogy fokozatosan...
2010. okt. 3. 01:09
 16/18 anonim ***** válasza:
hogy ment? ő is élvezte?
2011. márc. 11. 00:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Jah miután elmondtam beletellett pár hónapba mire megtörtént a dolog, de megérte várni, mert azóta is együtt vagyunk és iszonyatosan jó minden. Ő is élvezte persze,meg én is beletanultam már, de a legjobb hogy tök jól megtudtunk mindent beszélni.Tényleg a kommunikáció az egyik legfontosabb...
2011. jún. 19. 23:33
 18/18 kiccsaj88 válasza:
Az én volt barátom 2 év együttjárás után mondta el nekem hogy én voltam neki az első, hát elég nagy törést okozott... Nem az hogy szűz volt, hanem hogy hazudott. Szerintem ne halogasd.
2012. máj. 26. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!