Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most akkor ő is akarja vagy...

Most akkor ő is akarja vagy nem? Beijedt valamitől talán?

Figyelt kérdés
A barátom még szűz.Egyik este előtt beszéltünk.Hozzám készült és kérdezte,hogy mit hozzon.Én meg "rafkósan" azt írtam neki,hogy csak egyetlen egy dolgot,ami nagyon fontos.Mindennél fontosabb...Kíváncsi voltam,hogy ő mire gondolhat,mennyire "piszkos" a fantáziája.Eljött hozzánk,laza petting volt...közben úgy helyezkedett,hogy ő volt felül és közben előszedett egy csomag gumit a táskájából.Rám nézett...én meg mondtam neki,hogy még az ősök itthon vannak ne nagyon műveljünk olyat(vagy már nem is tudom,hogy mondtam)erre elrakta.Mikor meg most később feljön a szó az együttlétről csak hebeg habog szinte és azt mondja,hogy "majd..."
2010. szept. 26. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ennyire "rafkósan" kezeled őt, akkor ne is várd, hogy ezek után ő kezdeményezzen, mert szerintem kitoltál vele. Nem kellett volna először "mintha te milyen kis szexéhes lennél" szólnod, utána meg leállítanod. Vagy ha már leállítod, akkor utána szólni neki, hogy most már oké.

De sztem elég nagy kicseszés vele, hogy többnek tartod magad, és ráadásul cikis helyzetbe hoztad.

Az ember ilyet nem tesz azzal, akit szeret. Más hozzáállás kellene talán!

21/l

2010. szept. 26. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, akarja. Nem ijedt meg, csak gondolom eléggé megborult az ebbe vetett bizalma.
2010. szept. 26. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak nem akar megint pórul járni...Felizgattad aztán meg leállítottad...Ez egy pasinak kva szar...
2010. szept. 26. 19:22
 4/4 anonim válasza:

Először egyértelmű jelet adsz neki, hogy szeretnéd. Aztán a helyszínen kiderül, hogy mégse.

A következő alkalommal mit kéne tennie? Te hogyan viselkednél adott helyzetben?

Véleményem szerint először neked kéne megmagyaráznod az első esetet és megbeszélni vele a következő alkalmat.

Biztos, hogy ő is akarja, hiszen már tapasztalhattad. Beijedni meg lehet beijedt, hogy legközelebb mikor szólsz, hogy szeretnéd mikor mondasz mégis nemet. Ha tapasztaltabb leszel, akkor majd rájössz, hogy honnan "fordult vissza" a pasid és jobban fogod értékelni.

Ja és az is előfordulhat, hogy pont előtte "könnyített" magán és nem tudta hogyan mondja el, hogy kicsit várjatok, míg újra termelődik :D

2010. szept. 28. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!