Én még szűz vagyok, és már többször próbáltam feldugni magamnak olyan dolgokat, mint pl. dezodor, de sose sikerült felhelyeznem. Attól félek, hogy túl szűk vagyok, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 19:14
11/19 kuleszmulesz válasza:
A legjobb, ha ilyenkor kis léptékekkel haladsz! Először egy töltőtoll, aztán egy szövegkiemelő,aztán porszívócső bekapcsolva, legerősebb szívással az nagyon kellemes a szüzeknek, tudom ajánlani! aztán a tolltartód, aztán 3 spirál füzet összetekerve, aztán a megpakolt iskolatáskád, utána a nagymamád tolókocsija, végül az éjjeliszekrény! Nagyon hatásos módszer, sok szűz lánytól hallottam, hogy nekik segített, soha többet nem volt gondjuk a szűkölködéssel! ;)
Jó szórakozást!
12/19 anonim válasza:
dezodorral vigyázz, mert dezodorgyerekeid születhetnek
13/19 anonim válasza:
áá ezen kiégtem utolsóóó.. XD
14/19 anonim válasza:
Tudod mit? Szerintem te inkább ne csinálj semmit. Az mindenkinek csak jó lenne!O______O"
15/19 anonim válasza:
szerintem étolajas üveget kellene feldugnod, az a tuti. síkos is, vastag is.
17/19 anonim válasza:
A kérdésen majdnem elsírtam magam, de a válaszok felvidítottak:D
19/19 anonim válasza:
Sellő lány: Te ezt nem tudhatod, hogy milyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!