A cím alanti linket érdemes megnézni, szerintetek kamu?
A fiúk 13.56 a lányok pedig 13.97 éves korukban veszítik el a szüzességüket ÁTLAGOSAN!
Ezt már csak azért is nehezen tudom elképzelni, mert ha megnézzük az itteni statisztikát, akkor is jóval nagyobb szám jön ki. Ráadásul a fiúk, ugye fiatalabb lányokkal szoktak együtt lenni mégis az övéké a kisebb szám.
Szerintem jókora kamuzás volt a válaszoló gyerekek részéről.
itt a forrás: [link]
Még ha nem is igaz, akkor sem áll messze a valóságtól. A mai 13-14 évesek úgy akarnak kinézni mint egy huszonéves és úgy is akarnak viselkedni.
Az én sulimban is akkor kisk*vák vannak.Én már mindent elképzelek róluk.
18/L
Én még szűz vagyok.... Én nem vagyok benne a statsztikába :P amugy sztem igaz a statisztika.
18/f
szerintem at kene rendezni a korhatarok es akit elkapnak arra nagyon kemeny buntetest roni :)
-szerintem 20 ev alatt semmikep ne ebgedje meg a torveny mert addigra erik annyira az agya ,hogy ne menjnek bele minde huje futo kapcsolatba
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:19
Szerintem tanulj meg írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!