Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A cím alanti linket érdemes...

A cím alanti linket érdemes megnézni, szerintetek kamu?

Figyelt kérdés

A fiúk 13.56 a lányok pedig 13.97 éves korukban veszítik el a szüzességüket ÁTLAGOSAN!

Ezt már csak azért is nehezen tudom elképzelni, mert ha megnézzük az itteni statisztikát, akkor is jóval nagyobb szám jön ki. Ráadásul a fiúk, ugye fiatalabb lányokkal szoktak együtt lenni mégis az övéké a kisebb szám.

Szerintem jókora kamuzás volt a válaszoló gyerekek részéről.

itt a forrás: [link]

2010. szept. 23. 15:34
 1/7 anonim válasza:
100%

Még ha nem is igaz, akkor sem áll messze a valóságtól. A mai 13-14 évesek úgy akarnak kinézni mint egy huszonéves és úgy is akarnak viselkedni.

Az én sulimban is akkor kisk*vák vannak.Én már mindent elképzelek róluk.

18/L

2010. szept. 23. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Én még szűz vagyok.... Én nem vagyok benne a statsztikába :P amugy sztem igaz a statisztika.

18/f

2010. szept. 23. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

szerintem at kene rendezni a korhatarok es akit elkapnak arra nagyon kemeny buntetest roni :)

-szerintem 20 ev alatt semmikep ne ebgedje meg a torveny mert addigra erik annyira az agya ,hogy ne menjnek bele minde huje futo kapcsolatba

2010. szept. 23. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
22f
2010. szept. 23. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:19

Szerintem tanulj meg írni!

2010. szept. 23. 21:59
 6/7 anonim válasza:
Hát, nemtudom mennyire lehet ez igaz de van pár lány ismerősöm aki 13-14 évesen vesztette el egy vele egykorú sráccal. Ez úgy kb 5éve volt, és ahogy tudom manapság tovább fajult a helyzet, szal egyre többen stb.
2010. szept. 24. 00:13
 7/7 anonim válasza:
Ismerek egy 6.-os lányt, 10 évesen vesztette el, azóta megállás nélkül BÁRKIVEL.
2010. szept. 25. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!