Fiúk! Számotokra milyen érzéseket vált ki, ha egy lányról aki nektek nagyon bejön kiderül hogy szüz?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 18:33
11/15 anonim válasza:
Én kettőt értek, szóval én nyertem.
12/15 anonim válasza:
Én meg minden eddigi válaszadót idiótának nézek szóval én nyertem XD
Olyan érzést vált ki belőlem, hogy nem egy k-t fogtam ki :)
És azt úgy írják, hogy "Szűz" nem szüz
13/15 199303 válasza:
az én barátom nagyon örült neki amikor megtudta h szüz vagyok. mert tudta h ha eljutunk odaáig akor ö lehet majd nekem az elsö:) 17/L
14/15 anonim válasza:
Hm, én nagyon ürölnék neki pasi szemmel.
Én vagyok vele legelőszőr, megbeszélnénk mindent odafigyelünk egymásra, ezzel egyfajta bizalom is kialakul. Gondolj bele, egy olyan " dologgal" ajándékoz meg, amit másnak nem adhat meg később, s ha minden jól megy a továbbiakban. Akkor a Tiéd lesz mindig.
Nálunk nem így alakult, ő már volt vkivel együtt, csak én voltam szűz, de annyira nem tud érdekelni a dolog, Vele szeretnék lenni ameddig csak lehet.
15/15 anonim válasza:
Hát, akkor adva van a feladat....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!