Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális ez első alkalom után?

Normális ez első alkalom után?

Figyelt kérdés

Eddig kétszer szeretkeztünk a párommal, mindkét alkalommal véreztem. Ez volt nekem az első alkalom.(tudom, hogy első alkalomkor várható a vérzés) első alkalommal elég jelentős vér volt, először azt hittük, megjött a menzim (épp a napokban várható). végül másnap derült ki, hogy mégsem, mivel a tampon nem volt véres.

behatoláskor kis fájdalmat éreztem. arra is gyanakodom, hogy a húgycsőt sértettük fel, mert rossz irányba ment a behatolás. bár nem érzek fájdalmat egyébként.

rendes választ szeretnék. köszönöm.

21/L

2010. szept. 11. 00:47
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
normális! hogy sértettétek volna fel a húgycsövet?
2010. szept. 11. 00:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is eléggé véreztem egy betétet oda raktam, de másnap reggelre teljesen elmúlt a vérzés.

23/L

2010. szept. 11. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nagy izgalomtól megjött! Nekem sem sok szokott lenni első nap!
2010. szept. 11. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

ezt ki kell vizsgálni, akár halálos is lehet! :S

A húgycsövedbe pedig biztos belefér a farka!

21 évesen, hogy lehet ennyi eszed?

2010. szept. 11. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Persze ez normális.. Dee az kizárt h a húgycsövet megsértsétek..összetéveszted valamivel :) Meg ha 3xorra nem volt semmi vérzés akkor semmi probléma tényleg :) DE ha igen :S Fordulj orvoshoz abban már nem tudok (tudunk) segíteni..A fájdalom az is egy vele járó dolog :) Mert ha belegondolsz egy kis darab szövet szakad ki onnan ami meg kell vallani nem a legkellemesebb érzés
2010. szept. 11. 14:04
 6/10 anonim válasza:
a húgycsövedet hogy sérthette volna fel?? tudtommal nem oda dugja a farkát, már ne is haragudj de te vagy ennyire buta vagy 21 éves létedre, vagy ritkán látogattad a biológia órákat..
2010. szept. 11. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Erdekes nekem egyàltalàn nem fàjt,és vérzés is kevés volt.Lehet,hogy nem voltàl felkészülve rendesen.
2010. szept. 11. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:
AgyatlanxD
2010. szept. 12. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem szakadt át teljesen a szűzhártyád. Mikor először feküdtem le a barátnőmmel abba hagytuk amikor elkezdett vérezni. Másnap is vérzett még egy kicsit de akkor többet csináltuk , harmadnap már nem mert teljesen átszakadt a szűzhártyája. :)
2010. szept. 20. 02:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálam tökéletesen ugyanez a helyzet! Ma feküdtem le először a barátommal és még mindig vérzek, mintha menstruálnék. Örülök, hogy nem vagyok egyedül, elsőre megrémisztett, mert elég erősnek tűnt, de most már gyengébb. Részemről nem igazán lehetne beszélni menzeszről, mert nincs meg rendesen, ezért is megyek majd endokrinológushoz. Ezért nem is tudtam elsőre mire vélni, hogy ennyi ideig vérzek, de nyugodtabb az ember, ha van válasz a gondjára.

18/L

2011. dec. 26. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!