Lányok! Menyi idö alatt élveztek el szex alatt? Percben ha lehet
8 perc 34 másodperc alatt... mert sropperrel szoktam mérni szex közben hogy mikor megyek el mi?
és az mért baj, hogy a barátnőd 2x megy el, míg te egyszer????
te hülye vagy öcsém xD erre nem lehet mást mondani... dugj dinnyét, az kibírja amíg te elmész...
a szex nem egy oldalú, hogy csak neked szabad élvezned te hülye!
mindenkinél más hogy hány perc alatt... de miért zavar az téged hogy ő 2x is elmegy?
nekem kb. fél óra mire sikerül egyszer... az sem mindig. ez jobb lenne?
nekem néha az az érzésem, hogy az orgazmust összekeverik a sima kéjjel. szerintem itt is ez a helyzet. a csaj nyögött kettőt, és azt hiszi a pasi, hogy 2x elment. pff
ha meg nem erről van szó, akkor nem lehet, hogy megjátsza?
a kérdésre válaszolnátok inkább. >.<"
mennyi idő alatt? amikor már úgy látom hogy barátnőm lassan "hulla", akkor elengedem magam hogy mennyek amerre tudok. :) idő? min fél óra, ált 1 óra max 2-3 óra körül. mikor mennyire vagyunk kiéhezve és mennyi idő áll a rendelkezésünkre. az meg hogy ő közben jó párszor (2-6) elmegy az nekem csak öröm mert látom ahogy élvezi. persze a végén már nem kell neki 5-10-20 perc mert lerövidül az az idő ami elválasztja a kettőt.
igen lehet nyugodtan offolni, de ennyiszer megy tényleg. van hüvelyi és csikló orgazmusa is, ennek köszönhető. egyébként külön beszélgettem vele erről hogy biztos elmegy-e vagy csak élvezi. határozottan az orgazmust mondta. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!