Csajok mekkora az ideális pénisz méret nektek? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 20:29
11/24 anonim válasza:
38 deka
abból már kijön egy jó kis tatárbifsztek
12/24 anonim válasza:
Dehogy egetem, nem vagyok en olyan. Csak a hulyesegeket kerdezoket b.szogatom.:D
14/24 anonim válasza:
18-20 cm
De ha szerelmes lennék valakibe és kisebb lenne neki azért nem szakítanék vele. 19/L
15/24 anonim válasza:
nekem az ideális 17-19 cm
és kb 4 cm átmérőjű
17L
16/24 anonim válasza:
Nagyrészt attól függ, hogy hogyan használja. De azért ha számot kell leírni, akkor egy "jó huszas"!
18/24 anonim válasza:
Ejnye lányok, nem a lábméreteteket kérdezték.
Hiába álmodoztok, ekkora farok nem létezik.
Jó lesz nektek az a 15 centi is.
(és nagyon nem érdekel, hogy a barátaitoknak 24 van, mert épp most kérdezte itt, hogy a 13 centi elég-e)
19/24 anonim válasza:
engem nem érdekel:D nem szeretném, ha merev állapotban is nagyon kicsi lenne, de ha 20 centi körül lenne, azt se bírnám. ha nekem túl mélyen hatol be a barátom, az is eléggé fáj, pedig neki 14-15 centinél nem több. szóval ne legyen kicsi, de nagy se.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!