Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Igaz az ha több ujjal ujjaz a...

Igaz az ha több ujjal ujjaz a barátom kitágulok valamennyire? És így az első nem fáj annyira?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok.De már szeretnék lefeküdni a barátommal.A pettingekkor a barátom mindig csak 1 ujjal ujjaz.De én szeretném ha többel csinálná mert olvastam h szex előtt jobb ha "kitágítja" a hüvelyt valamennyire.Tehát ha a petting során több ujjal csinálja akkor az első szex nem fáj annyira.Ez igaz?és még egy kérdés: hogy mondjam a barátomnak h több ujjal csinálja?próbáltam már utalni rá szval a kezét úgy irányítani.:D Na remélem érthető volt amit írtam. köszi a segítséget :)
2008. dec. 11. 17:26
 1/8 anonim válasza:
77%
hát valamennyire biztos tágít,de a szűzhártya attól még nem szakad át,csak ha már "rendesen" együtt vagytok! az hogy több ujjal csinálja mondhatod is a barátodnak de szerintem ahogy te is irtad jobb ha rávezeted,segíts neki és érteni fogja! :D
2008. dec. 11. 17:31
 2/8 A kérdező kommentje:
ja azt kifelejtettem h nem csak azért szeretném h több ujjal csinálja, mert attól lehet h kitágulok, hanem mert úgy én is jobban élvezném...:)
2008. dec. 11. 17:32
 3/8 anonim válasza:
az biztos hogy úgy jobban fogod élvezni:D de szerintem attól még az első ugyanúgy fájni fog!:S
2008. dec. 12. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha jól kivagy tágulva, akkor jobb, élvezetesebb, meg még sok minden :)

De az első általában mindig azt mondják, hogy fáj, de nekem pl. nem fájt, és nem is vérzett, ez mindenkinél más :)

Szóval mondd neki, beszéljétek meg meg még sok minden és meglátod élvezetes lesz és jó.

Üdv. Edina

2008. dec. 12. 15:27
 5/8 anonim válasza:

Ha már itt tartotok akár egyszerűen meg is mondhatod neki hogy mit szeretnél.Véglis örömet akar neked szerezni nem? Te is örülnél ha elmondaná neked hogy mit szeretne, és nem kéne találgatnod nem? Akkor nem lennél bizonytalan hogy vajon jól csinálod -e.

Mindíg beszéljétek meg mi a jó nektek, ha esetleg nem akarod megmondani neki mert biztos szégyenlős vagy kicsit, akkor egyszerűen mutasd meg neki magadon hogy hogy csinálja. Úgy odalesz ha magadhoz nyúlsz, hogy nem fog bírni magával.

2008. dec. 12. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igaz..Nekem szinte sose nyult be a barátom , mert nem esett jól..csak a csiklómat izgatta..és az első együttlétnél mégis csak egy picit fájt és nem is vérzett, na meg ha az ujjazástól tágulna, akkor pár szex után már szatyor lenne belőle...sztem max az érzést szokod közben..
2008. dec. 12. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem igaz. Én a barátommal 3 hónapig pettingeltem így (csiklóizgatás, fokozatosan egyre több ujjal történő ujjazás). Nekem csak nagyon minimálisan fájt és nem is véreztem. A többi alkalommal sem volt fájdalmam. Ha meg tartasz a fájdalomtól, rásegíthettek egy kis síkosítóval, hidd el, csodákat tesz :)

A pasik szóból értenek, add a tudtára, mit szeretnél. Esetleg izgasd magad több ujjal, miközben ő néz vagy mondjuk a csiklóddal van elfoglalva. Egész biztosan venni fogja a lapot :)

2008. dec. 16. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
És még vmi: ujjazástól is átszakadhat a szűzhártya! De ettől még szűz maradsz, míg a párod a péniszével beléd nem hatol (utolsó hozzászóló).
2008. dec. 16. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!