Miért van az hogy a barátnőm csiklóját nyalom egyszerüen nem elégül ki? még 1 óra után se ( pedig azt mondja nagyon jó ) de ha ujjazom akkor 10 perc alatt simán orgazmust kap. Lécci adjatok válaszokat!
Figyelt kérdés
Bocsi ha egy kicsit értelmetlenül írtam le , nem az erősségem a nyelvtan:D2010. aug. 28. 14:39
11/18 A kérdező kommentje:
igen még csak most töltöttem ... de miért fontos ez????
2010. aug. 28. 18:41
12/18 anonim válasza:
orgazmust kap =))))
te joo eg! :)))))))))
13/18 anonim válasza:
Próbáld egyszerre és más technikával nyalni.Vagy kérdezd meg a barátnőd hogy csináld,mikor jó neki.
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Használd egyszerre a nyelved és az ujjad :)
16/18 anonim válasza:
szerintem is próbáld meg egyszerre a kettőt ;)
imádni fogja, biztosan.
vagy egy kicsit érzékibb módon csináld.
ha meg nem jön be... akkor, maradjatok az újjazásnál
egyébként lefeküdtetek már ?
17/18 Berlin válasza:
Talán nem itt kéne választ várnod, hanem megbeszélni a barátnőddel, hogy ne feküdjön mint egy darab fa, hanem irányítson, merre, hogy jó neki!!!!!!!
18/18 anonim válasza:
mond meg a barátnődnek hogy szeretnéd a nyelveddel kielégiteni és hogy segitsen ebben neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!