Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek tényleg így van,...

Szerintetek tényleg így van, vagy én vagyok prűd gondolkodású?

Figyelt kérdés

Azt mondják a fórumozók, nyugodtan elveszítheted, ha szereted. Ez nem korhoz kötött, mindenki maga tudja, mikor lesz érett rá...stb???

Ez komioly????

Ezekszerint, akár egy 11-12 éves is simán összefekhet akárkivel, mert azt hiszi, hú de szerelmes...aztán lőn...2 hét újabb pasi, hú de szerelmes vagyok...s így tovább.

Nem hülye tanács ez egy kicsit 15 éven aluliaknak, akik felteszik, pl.

13 évesen vesztettem el nem korai?

S sok idióta válasz: NEM, ha szereted.

Ez nincs így, mert egy ember ebben a korban napról napra mást szeret, s szerintem nem kellene efféle válaszokkal traktálni a tiniket, mert a végén 10 évesen si élik a felnőttek világát.

Akkor szerintetek prűd vagyok vagy sem???

24FF

2010. aug. 26. 15:26
 1/7 anonim válasza:

Tisztelet!

nem!

2010. aug. 26. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem vagy prűd!

én sem értem az ilyen válaszokat...

2010. aug. 26. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Nos mivel a kategória nem nekik szól így a tanácsok nem is nekik mennek! Akik meg itt vannak 10-14 évesek azok, khmmm... :D szal hagyjuk is őket! Nyilván mondjuk 16 tól ha szeretik egymást mért ne lehetne szex? És persze ez nem azt jelenti, hogy a csajok pl r*bancosodjanak el, azaz sorba beleszerelmesedjenek egy farokba. Szerintem aki normális az tudja mit akar, és mit lehet!
2010. aug. 26. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
sztem ez a "jótanács" egy 16 évesnek már adható.Előbb semmiképp
2010. aug. 26. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy prűd, én is azt gondolom, hogy 18-19 éves kora előtt senki sem érett meg ehhez lelkileg, testileg lehet, hogy érett, de lelkileg biztosan nem! Nem értem miért nem akarnak gyerekek lenni a gyerekek és kiélvezni a gyermekkorukat. Azt hiszik felnőttek a szexhez, de máshoz még nem? Felelősség nincs, csak jog? Röhej! És akkor mennek a 13-14 évesek abortuszra. Egyébként tény, hogy az aids is a kamaszoknál terjed a leggyorsabban Magyarországon. Szép kilátások...
2010. aug. 26. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:
15 felett igazuk lehet.
2010. aug. 26. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Én teljesen ki vagyok borulva, amikor 13-14-15 évesektől olvasok a sex-szel kapcsolatban! Borzasztó! Hol vannak az ilyenek szülei? Mire tanították a gyerekeiket? Mi lesz az ilyen fiatalokból???? A fele írni se tud! Annyi minden más van, amit a koruknak megfelelően csinálhatnának! NE sexeljenek!
2010. aug. 27. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!