Lányok, volt már szűz partnerral az első együttlétnél orgazmusotok? Vagy mindenkire igaz az általános felfogás (ideges, hamar elmegy. )
Igen volt. Ő 18 éves volt én már javában 16. Még várni akartunk, hogy 17 legyek(kb 1 hónap), de annál tökéletesebb nem is lehetett volna. A legfontosabb, hogy már 7-8 hónapja jártunk és ez utána történt, tehát volt jó sok időnk megismerni egymás személyiségét.
Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt élveztem a fájdalmat, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb testi (szív) érzéseket is élveztünk. Utána nagyon boldog voltam, összebújtunk, beszélgettünk, örültünk. Azóta is együtt vagyunk, nekem se neki sem volt előtte senkije, teljesen megfogtuk egymást.
Mint a mitológiában, nem tudom most pontosan, de régen 2 fejű, 8 végtagú lények éltek, majd valamilyen "I"sten lesújtott a kardjával és kettévágta a lényeket és így lettek az emberek. A monda szerint tehát mindenkinek van egy párja és ha két ember megtalálja az azonos válaszvonalat, vagyis ha pont őket vágták szét annó, akkor ők együtt örökké boldogok lesznek.
Úgy érzem (ha ez igaz lenne) akkor én megtaláltam az úgymond másik felemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!