Lefeküdtem a barátommal és most valami nincs rendben. Ez normális, mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Pár napja lefeküdtem a barátommal(szűz voltam) és most furcsa fehér folyásom van, ég, viszket és fel is dagadt egy kicsit odalenn.Az volt a baj, hogy nem használtunk gumit, ő az mondta nincs nemibetegsége és már együttvagyunk 5 hónapja.Nem tudom mit tegyek, megvárjam amig elmúlik?2010. aug. 24. 00:35
11/13 anonim válasza:
héééé! lehet hogy szedhetett tabit szüzen is..én is szedtem és szedem azóta is.egyébként én is a fertőzésre tippelek...a pasid meg hülye lett volna elmondani ha bármi baja is van, hiszen úgy nem kapott volna meg..
12/13 anonim válasza:
1. Óvszer az mindig kell!
2. A barátodnak van valamije,csak nem tudja!
3. A másik lehetőség,hogy pl: megujjazott és olajos volt az ujja vagy valami hasonló (testápoló,masszázsolaj) került a nemi szervedbe és emiatt gombás fertőzésed lett
4.El kellene menned nőgyógyászhoz,mert ez nem normális,valamit összezsedtél azon az estén...
18/L
13/13 anonim válasza:
Gombás fertőzés. Nem biztos, hogy a barátodtól kaptad, a hüvely nagyon könnyen megfertőződik. De inkább ő is elővigyázatosságból használjon canesten kombit. Menj el nőgyógyászhoz, és ne felejtsd el az évenkénti rákszűrést sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!