Nagyon fáj az első szex?
ez attól függ, hogy mennyire vagy rá felkészülve, mennyire szeretnéd és hogy a srác elég időt hagy-e neked meg hogy gyengéd-e?
nekem a legelső alkalom nagyon fájt, ezért abba kellett hagyjuk, de következő alkalommal sokkal több időt hagytunk az előjátékra és akkor már nagyon jó volt, habár az elején fájt és kellett egy kis idő, amíg megszoktam.
én még szűz srác vagyok de a barátnőmmel már meg akarjuk oldani a dolgot de félek attúl hogy hamar elsül a tüzijátékés oda minden
szerintetek mit tegyek ho ne süljek fel (vagy el)a csajom előtt??
nekem egyáltalán nem fájt...
a barátom elötte jól felizgatott és nagyon benedvesedtem...
egy kicsit se fájt...
sőt csodálatos érzés és élmény volt
Kedves 17 éves lány!
nem kellett volna felvágnod az ereidet,mert sokan vannak olyasmi helyzetben,az én apám alkoholista,13 éves koromig az ágyba vizeltem,nem pasiztam,most 23 éves vagyok,más már ilyenkor gyereket nevel,de én még nem is szexeltem,most van párom,asszem az igazi,mert eddig akik voltak mind elhagyott amiatt,hogy nem feküdtem le velük,nekem közel sincs olyan nagy problémám,mint neked,de hidd el,megértelek,és ha akarod leszek a legjobb barátnőd,mert nekem sincs egy sem,akivel csajos dolgokról beszélhetnék,anyám van,de neki megvan a saját gondja,nem baj,ha nem találkozunk,itt a net,ha elolvastad,írj ide,és kitaláljuk hogyan léphetünk kapcsolatba
Sokmindentől függ, hogy fáj e vagy nem és nem csak a pasidtól...amikor én feküdtem le először a barátommal, akármennyire lehettem nedves...akármennyire lehetett figyelmes és gyengéd, akkor is fájt, viszont tényleg csak egy kis ideig és utána már nem is arra figyeltem, nem volt semmi gond.
És mielőtt megtörtént a dolog, nem gondolkodtam rajta, hogy fog e fájni, vagy nem, csak Rá koncentráltam.
Szóval a fájdalom ellenére, nekem nagyon is jó, és emlékezetes volt az első alkalom. :)
(A többi meg mégjobb:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!