12 éves vagyok és félek hogy megfog jönni nem tudom miért de félek. Az a baj hogy sietetem maszturbálással de nem tudom megállni. Mit tegyek?
Uram Isten!!!! 12 évesen maszturbálni????? Neked mi bajod van?????? Most komolyan! Szerinted ez normális? Én nem tudom, mi van manapság a fiatalokkal! Tanulnátok inkább!
Lehet leszavazni, meg osztani, de ez akkor sem normális dolog!!!!!
Nyugi!
Én 14 éves vagyok, és 4 hónapja jött meg. Szóvel ami késik, nem múlik.
Ebben a korban én is és szerintem sok lány kipróbálta a baszturbálást, amikor elkezdte érdekelni a szex, és ez sokkal jobb megoldás, mintha ÉLESBEN pröbáltuk volna ki X éves gyerekként.
Akkor kell megijedni, ha elmúlsz 17 éves és még nem jött meg.
Utolsó vagyok.
Előző: Csak érdekli, szerintem vagy kinő belőle, vagy tényleg jól esik neki és folytatja. 25 évesen majd élesben nyomja, és akkor tuti abbahagyja, ha ez csípi a csőrödet. Max egy nagyed-fél óráig tart. Bőven jut ideje tanulni. Honnan veszed, hogy nem tanulunk amiatt? Én is normális vagyok, nem az az úgynevezett tiniribanc.
Nemsokára mindenképpen megjön, akár masztizol, akár nem.
Félni nem kell tőle, minden nőnek van.
A masztizás egészségtelen, igyekezz minél kevesebbet csinálni. Ha nagyon hiányzik a kéjérzet, akkor próbálj mihamarabb igazi fiúval szeretkezni, és addig is amennyire lehet, minél kevesebbet maszturbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!