Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 12 éves vagyok és félek hogy...

12 éves vagyok és félek hogy megfog jönni nem tudom miért de félek. Az a baj hogy sietetem maszturbálással de nem tudom megállni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
van tippetek hogy mit lehet ilyenkor tenni. és ha jól tudom egészség ügyileg nincs más ártalma és mostanság elég sok nő csinálja(tisztelet a kivételnek)egy biztos ha tudtok egy nagyon komoly indokot mondani arra hogy súlyos következménye lehet ennek akkor biztos abba hagyom de nagyon nehezen
2010. aug. 18. 17:34
1 2
 11/19 anonim válasza:
En már 14eves vagyok ! es 10eves jott meg nekem! es meghozza A szuletesnapomkor amikor 10eves letem ozt mar megszoktammm rendes noi dolog ugyhogy nincs mitol felned kicsim!! :) magatol jon majd
2010. aug. 19. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Uram Isten!!!! 12 évesen maszturbálni????? Neked mi bajod van?????? Most komolyan! Szerinted ez normális? Én nem tudom, mi van manapság a fiatalokkal! Tanulnátok inkább!

Lehet leszavazni, meg osztani, de ez akkor sem normális dolog!!!!!

2010. aug. 27. 01:16
 13/19 anonim válasza:

Nyugi!

Én 14 éves vagyok, és 4 hónapja jött meg. Szóvel ami késik, nem múlik.

Ebben a korban én is és szerintem sok lány kipróbálta a baszturbálást, amikor elkezdte érdekelni a szex, és ez sokkal jobb megoldás, mintha ÉLESBEN pröbáltuk volna ki X éves gyerekként.

Akkor kell megijedni, ha elmúlsz 17 éves és még nem jött meg.

2010. okt. 12. 05:43
 14/19 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Előző: Csak érdekli, szerintem vagy kinő belőle, vagy tényleg jól esik neki és folytatja. 25 évesen majd élesben nyomja, és akkor tuti abbahagyja, ha ez csípi a csőrödet. Max egy nagyed-fél óráig tart. Bőven jut ideje tanulni. Honnan veszed, hogy nem tanulunk amiatt? Én is normális vagyok, nem az az úgynevezett tiniribanc.

2010. okt. 12. 05:47
 15/19 anonim válasza:
Viszont kérdező, szerintem rossz kategóriába raktad :)
2010. okt. 12. 05:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Fél éve nem csinálom :)
2010. okt. 12. 21:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Csak nehéz időszakban voltam úgy éreztem nem tom megállni és ezért akartam valami tippet de köszönöm hogy együtt éreztetek és hogy kiállt egy két személy mellettem a "kritikusokkal" de csak úgy elmondom ha érdekel valakit(bár biztos nem) most 4.9 voltam évégén és félévkor 4.7 ami egy jeles tanuló (sokat várnak el tőlem :( )Csak azért voltam ilyen nyílt mert írt egy fiú hogy 5 éves kora óta minden nap csinálja és láttam hogy ez bizalmas dolog és nem baszták le és amugy sem tudják a nevét ezért kérdeztem meg :$
2010. okt. 12. 21:52
 18/19 anonim ***** válasza:
hát én is 12 vok, nekem még nem jött meg szintén. én is izgulok, h milyen lesz. De a masztit azt nem hagnám abba, pedig már régen kezdtem. Kérdező, te mért hagytad abba? olyan jó :P
2011. jan. 5. 20:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Nemsokára mindenképpen megjön, akár masztizol, akár nem.

Félni nem kell tőle, minden nőnek van.

A masztizás egészségtelen, igyekezz minél kevesebbet csinálni. Ha nagyon hiányzik a kéjérzet, akkor próbálj mihamarabb igazi fiúval szeretkezni, és addig is amennyire lehet, minél kevesebbet maszturbálni.

2012. máj. 22. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!