Miért nem nedvesedek be rendesen?
Na jó sztem az utolsó válasz hülyeség, mert igenis vannak nők, akik nem nedvesednek annyira, bár ebben az esetben még én is a korra tippelnék. De az is lehet, hogy valami kisebb probléma van lent. Lehet el kéne előbb menni orvoshoz. Barátnőm 23 évesen vesztette el a szüzességét némi rásegítéssel. Ugyanez volt a problémája. Elment dokihoz (velem) elmondta neki mi a gond (szegény nagyon cikinek tartotta, pedig nem az), megvizsgálta és mondta, hogy ne aggódjon, nem egyedi eset, de vannak olyan lányok, akiknek, csak egy egészen pici nyílás van a szűzhártyájukon, gyakorlatilag, hogy a menstruációs váladék ürülni tudjon, s ezért egy nem érezhető, nem fájdalma metszést ejtett rajta. Így a továbbiakban nem volt gondja sem a nedvesedéssel, s még azt hiszem 3szor próbálkozott utána a pasijával és 3.ra összejött. Mindig egy kicsit mélyebbre tudott hatolni a fiú.
Nem mondom, hogy feltétlen neked is ez a problémád, de szerencsés lenne felkeresni egy szakembert!
Üdv, szép Napot!
Keress fel egy nőgyógyászt. Ő meg tudja mondani, mi lehet a gond.
Vannak nők, akik hüvelyszárazsággal küzdenek nap mint nap. Ezen segíthet a síkosító és igyekezz minél több folyadékot fogyasztani. Az is sokat dob a dolgon.
Vannak nők, ai 30 felett is nehezen nedvesednek, pedig kívánják a szexet és el is élveznek.
Használj nyugodtan síkosítókrémet és csináljátok nagyon lassan, óvatosan, nem baj, ha ismét nem jön össze, ha szeretitek egymást, előbb utóbb összejön.
ui.: Ha csak 14 éves vagy, akkor felejtsd el és várj még 2-3 évet!
Velem ugyanaz volt, mint amiről a 09:59es válaszadó írt. Be kellett metszeni a szűzhártyámat. De ha nem megyek nőgyógyászhoz, akkor erre az életben nem jövök rá, és még évekig próbálkozhattam volna a szexszel, sikertelenül..:S
Tehát én is a nőgyógyászt javaslom, ő majd megvizsgál, és tudni fogja, mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!