Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz ha 20 évesen...

Szerintetek gáz ha 20 évesen szűz vagyok? 14 évesen nem akartam elveszíteni discoba és most már csak olyan lánnyal szeretném akit igazán szeretek. Van is kiszemelt. Biztos volt már de nekem is ilyen problémám lenne.20 F

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz!

Azzal jó elveszíteni akihez kötődsz érzelmileg!

Szép emlék marad legalább.

Én még örülnék is , ha a pasim szűz lenne. :-D Mivel én is az vagyok.

Sok Sikert;)

18,l

2010. aug. 17. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
sok ilyen kérdés volt már, mindenre ugyanaz a válasz, nem gáz, sőt becsülendő
2010. aug. 17. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:

No problém :)

Exem 21 és még szűz, egyik haverom 24 és még az, mert ugyan úgy szerelemből akarja és megis lesz neki mert most fogott egy aranyos csajt :):P van ismerősöm aki 22 volt mikor elvesztette.

szal szerintem nem olyan nagy probléma :)))

L/17

2010. aug. 17. 21:53
 4/10 anonim válasza:
Értékes ember vagy!
2010. aug. 17. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
A kiszemelt azt jelenti, hogy van egy lány, aki tetszik de még meg sem merted szólítani, vagy van barátnőd?
2010. aug. 17. 23:19
 6/10 rohamka válasza:
szerintem a lényeg hogy téged zavar-e ha nem(ami a kérdésből úgy tűnik) akkor nem az és én is hasonló cipőben vagyok 26 évesen de nem zavar mások véleménye meg nem érdekel.ha megtalálod a párodat akkor úgyis elfogad így.
2010. aug. 18. 00:24
 7/10 anonim válasza:
Én 18/L vagyok és szűz. A barátnőim közül már csak én vagyok az, de mivel ők nem néznek le, ezért nem is érdekel. Nem járok diszkókba, igazából elég visszahúzódó vagyok és talán az én hibám is, h nem találok magamnak pasit, de inkább ez, minthogy a fél falu átmenjen rajtam.
2010. aug. 18. 02:04
 8/10 anonim válasza:
pusztítsd el magad!
2010. aug. 18. 14:42
 9/10 rohamka válasza:

tegnapelőtt 02:04

teljesen igazad van:) 26f

2010. aug. 20. 00:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Csajok! Miért hiszitek hogy egy férfi szüzessége ugyanolyan jó dolog, mint ha egy nő még érintetlen?

A csávó, ha 14 évesen elveszítette volna, ma ugyanúgy nem emlékezne rá túlzottan, mintha ma elveszítené és 6 év múlva visszagondolna rá.

Viszont azóta már meghúzott volna néhány csajt, lenne mind szexuális mind pedig párkapcsolati tapasztalata és 20 évesen nem ott tartana még mindig hogy csak kiszemelt valakit. Eszem megáll!

Főleg hogy a 26 éves lúzer szüzeknek mindig hozzá kell szólniuk! Az nem élet, ami nekik van!

2012. szept. 29. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!