Szerintetek gáz ha 20 évesen szűz vagyok? 14 évesen nem akartam elveszíteni discoba és most már csak olyan lánnyal szeretném akit igazán szeretek. Van is kiszemelt. Biztos volt már de nekem is ilyen problémám lenne.20 F
Szerintem nem gáz!
Azzal jó elveszíteni akihez kötődsz érzelmileg!
Szép emlék marad legalább.
Én még örülnék is , ha a pasim szűz lenne. :-D Mivel én is az vagyok.
Sok Sikert;)
18,l
No problém :)
Exem 21 és még szűz, egyik haverom 24 és még az, mert ugyan úgy szerelemből akarja és megis lesz neki mert most fogott egy aranyos csajt :):P van ismerősöm aki 22 volt mikor elvesztette.
szal szerintem nem olyan nagy probléma :)))
L/17
tegnapelőtt 02:04
teljesen igazad van:) 26f
Csajok! Miért hiszitek hogy egy férfi szüzessége ugyanolyan jó dolog, mint ha egy nő még érintetlen?
A csávó, ha 14 évesen elveszítette volna, ma ugyanúgy nem emlékezne rá túlzottan, mintha ma elveszítené és 6 év múlva visszagondolna rá.
Viszont azóta már meghúzott volna néhány csajt, lenne mind szexuális mind pedig párkapcsolati tapasztalata és 20 évesen nem ott tartana még mindig hogy csak kiszemelt valakit. Eszem megáll!
Főleg hogy a 26 éves lúzer szüzeknek mindig hozzá kell szólniuk! Az nem élet, ami nekik van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!