Lányok! Az jó vagy rossz pont ha a pasi szűz?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 15:29
21/24 anonim válasza:
jópont :D legalábbis nálam nagyon sokáig az volt,amíg meg nem találtam a mostani párom,szinte vadásztam a szűz pasikra :D általában ösztönösek,nem ragadtak rajtuk az excsajok szokásai...bár nem mindenki ennyire lelkes,de sztem nem gáz :D
22/24 anonim válasza:
ha a lány igazán szereti a pasit, akkor jó. Nem tudod elképzelni hogy milyen szar a tudat hogy mással csinálta még ha csak kétszer is, és a csaj még jól át is baszta . olyannal kell elveszíteni akivel tényleg akarod mert később megbánhatod .
24/24 anonim válasza:
Az én elözö baratom szüz volt,és nagyon élveztem,h én vezethetem be a szexualitas relytelmeibe.:)És szerintem sok nöt izgat hogy tanitgasson egy "kisfiut":)L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!