Mért nem sikerül soha? A barátommal voltam ma és csókolóztunk, benyúlt a ruhám alá stb. ..
Figyelt kérdés
stb. simogatta a puncim, meg a hátamat, mellemet. de én csak úgy éreztem vonzódást, hogy csókolni szeretném, és hozzásimulni. szóval nem tudott felizgatni, és eddig egyik barátom sem tudott még úgy felizgatni, hogy akartam volna a szexet. (szűz vagyok még, és 2-3 fiúval voltam így eddig)2008. dec. 2. 18:25
1/10 anonim válasza:
Ne aggógy, jó lesz majd, csak minél több időt kell egymással tölteni,randizgatni, meglepni egymást, és egyszer csak azt fogod észrevenni hogy tényleg jó az együttlét! SOK SZERENCSÉT!:D
2/10 yuda válasza:
Szerintem meg,ha igazából szerelmes leszel...beletrafáltam?
3/10 A kérdező kommentje:
hát lehet, de szeretem a barátomat és jó vele lenni és imádom a testét, de nem akarok vele lefeküdni..:S és mégfel sem izgulok.. tudtommal nem csak a szerelmemre izgulhatok fel:D
2008. dec. 2. 18:51
4/10 anonim válasza:
Nem írtad hogy hány éves vagy, de én elsőnek annyit mondanék hogy egyszerűen még nem vagy rá felkészülve, lehet hogy még soha sem maszturbáltál stb.
5/10 A kérdező kommentje:
de igen.. 15 vagyok
2008. dec. 2. 20:07
6/10 anonim válasza:
Ne is akard elérni, hogy felizgulj és kívánd a szexet. Az is lehet, hogy nem ezzel a fiúval történik meg az első. Addig ne erőltessétek.
7/10 anonim válasza:
15 évesen még lehetsz lélekben fejletlen ehhez.
Miért hagyod, hogy mindenfelé simogasson, ha még nem élvezed? Jó, hagyhatod... de ettől még nem fogod élvezni, és kiéghetsz (túlzottan megszokod, hogy nem kellemes érzés).
És, ha csókolni szeretnéd, akkor miért nem csókolóztok??? Késsőbb aztán lehet csókolni máshol is... téged is, őt is. És majd jó lesz a simogatás is, ha fejlődsz kicsit.
De az is lehet, hogy a hormonjaiddal van valami gond. Ezt orvos meg tudja mondani.
8/10 anonim válasza:
Hát szerintem ha felizgatni sem képes, nagy valószínűséggel nem vonzódsz eléggé hozzá, vagy pedig nem tudja, mit kell csinálnia. Szóval én nem erőltetném a dolgot vele.
9/10 A kérdező kommentje:
inkább nem vonzódom annyira :S köszi a válaszokat
2008. dec. 4. 15:06
10/10 anonim válasza:
Szerintem még várj pár hónapot.DE lehet hogy a hormonaiddal van a gond.Ha nagyon akkarod miközben simogat közben markolázd a tökét hátha arra felizgolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!