Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 éves vagyok.1 hónapja...

17 éves vagyok.1 hónapja vagyok együtt a barátommal. Korai lenne még lefeküdnöm vele?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igen korai :S
2010. aug. 23. 07:17
 12/14 anonim ***** válasza:
ha szűz vagy még akkor jó lenne jobban megismerkedni,meg jobbabn megismerni,megbízni a másikban.Ha már nem vagy szűz akkor már nem olyan korai, bár évek múlva már nem ez alapján fogsz lefekedni valakivel,mert a minél idősebb vagy annál kevésbé lesz ez fontos,mert ha nem jó az ágyban az illetővel akkor hiába tökéletes,akkor sem lesz az igazi.De ha szűz vagy akkor nem igazán tudod h. mi a különbség 2 jó között.Szóval ilyenkor még az a fontos h. bensőséges legyen a kapcsolatotok, h. gyengéd legyen veled
2010. aug. 23. 08:17
 13/14 anonim válasza:
Nem értem az embereket. Szégyellitek magatokat, mert még nem voltatok együtt senkivel? Mégis milyen felfogás ez? Valami verseny ez vagy mi? Én sem voltam még senkivel, de erre büszke vagyok, számtalan alkalmam lett volna, de nem találkoztam olyan emberrel, aki méltó lett volna rá. Örülj, hogy majd ha megtalálod az igazit, azt mondhatod neki, hogy még nem voltam senkivel, te vagy az első nekem, és nagyon örülök neki. Ő pedig becsüli fog téged ezért.
2010. aug. 23. 19:10
 14/14 anonim válasza:
egyetértek az előzővel.:)
2010. aug. 23. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!