Ha már tampont használok, akkor nem fogok vérezni az első eggyütt létnél?
Figyelt kérdés
sokszor volt már orgazmusom, és egy ideje tampont használok, még ígyis lehet h vérezni fogok? 14/L2010. aug. 10. 15:04
2/8 anonim válasza:
A barátnőm is használt előtte mégis vérzett.
3/8 anonim válasza:
Lehet... én sem voltam szűz az első együttlétkor már és lehet ez a tampon miatt is.
4/8 anonim válasza:
Utolsó:
A tamponhasználattól függetlenül szűz voltál,amíg a pasi nem hatolt a hüvelyedbe a péniszével.
Egyébként a tamponttól függetlenül vérezhetsz és akár fájhat is kicsit az első szex.
15/L
5/8 anonim válasza:
Addig vagy szűz, míg megvan a szűzhártyád. Ennyi, ezen nincs mit magyarázni...
6/8 anonim válasza:
Attól, hogy tampont használsz még a szűzhártyád ott lehet ( ha nem szakítottad át mondjuk kézzel). A szűzhártyán vannak apró nyílások és rugalmas, tehát egy mini tampont akár fel is lehet helyezni anélkül, hogy átszakadna. Tehát vérezhetsz.
7/8 anonim válasza:
Miért ne vérezhetnél?
Na meg miért véreznél...Én pl. nem véreztem az első szexnél.
8/8 anonim válasza:
15:25 de nagy marhaság... én más kiskoromba átszakitotam a szüzhártyámat sport közben és még sosem voltam fiuval szoval akor nem vagyok szüz?:DDD jo nagy ostoba vagy az ember onanto számit nem szüznek mikor a fiu beteszi a csajba a péniszét és ez ennyi =]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!