Mennyi esély van a terhességre az alábbi esetben? Hány % kb?
Első szeretkezés óvszer nélkül , de mielőtt elélveztem volna kivettem a péniszem a csaj puncijából.
A csajnak első alkalom volt.
14.54-es, ha nincs hozzá kereted, majd megnézlek egy csecsemővel a karodon egyrészt, másrészt, mindenki úgy csinálja ahogy ő akarja, a ti testetek, azt csináltok vele amit akartok, én viszont kezdenék elgondolkodni azon, hogy ha mindig így csináljátok és többször is elélveztél a barátnődben, vajon miért nem jött még össze az a baba? Ne legyen azért olyan nagy a szád, nehogy aztán hatalmasat koppanj!
Kedves kérdező, amint említettem, százalékolni nem lehet, de előre kéne gondolkodni, és nem utána agyalni azon, hogy mi lesz ha... Ha most nem lesz terhes akkor legközelebb is eljátsszátok, meg az után is, amíg egyszer be nem sikerül véletlen???
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
Ez valószínű mindenki számára egyértelmű, ez csak egy általánosítás amiből tud következtetni, mert a válaszai alapján nem sokat tud ezekről a dolgokról :)
Azért javítottalak ki, mert sokak számára nem egyértelmű. És ha idetéved vki, rögtön azt látja, hogy a többi napon biztonságos, közben meg nem.
Lehet, hogy te tudod, csak sajnos ezen az oldalon néha úgy látom, hogy a többség nem.
Jah értem, akkor elnézést!
Mindig védekezzetek!!! :)
akartam is védekezni csak a barátnőm nem engedte h óvszert vegyek fel , mert félt h akkor többet akarok 1-2 csóknál.Aztán meg a dolgok jöttek maguktól, s amikor ott volt a péniszem már nem tudtam ellenálni h ne tegyem meg, mondhatni jóideje erre várok , vágyok, csak nem így.Több éve együtt vagyunk, idáig kibirtam szex nélkül ,de már nem bírtam tovább.
Mégvalami ami tudnotok kell,nemtom mennyire számít , de rá egy olyan 20 percre hazaért s letusolt állítólag rendesen.
Nem lehetséges h kimosta...?
Kimosta?:D Te ezt most komolyan gondoltad?
Azt nem lehet kimosni teljesen.
De a csajod nem normális. Több évig tartogatja, aztán meg hagyja gumi nélkül. Istenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!