Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » SZűz lányok is elmennek?

SZűz lányok is elmennek?

Figyelt kérdés

Ha a lány szűz, el tud élvezni, mikor először lefektetik?

Hallottam, hogy volt akinek csak 4.-5. alkalomra sikerült.

Akkor is el fog menni, ha petting közben sem tudott?

2010. aug. 6. 00:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

00:26 vagyok és nincs igazad 00:23 !

Nekem egyáltalán nem fájt és nem is izgultam !!!

Nem készültünk rá, hogy na akkor szombaton délben nem lesz otthon senki és megtörténik !

Nem én voltam az első a pasinak és igenis ismertük egymást, mert volt rá idő, hogy megismerjük egymást !

Miért ne tudhatná a pasi szex nélkül, hogy hogy jó A lánynak ? persze akkor nem tudja, ha te sem tudod mi hogy jó neked, akkor ő honnan tudná ? nem minden lány ugyanúgy működik, nem minden lányt ugyanaz juttat a csúcsra ezért kell megismerni saját magad ! Én masztiztam rengeteget és halom petting mellett megismertük mi jó a másiknak !

Ha vki ajtóstól ront a házba, akkor elhiszem, hogy nem lehet élvezni sem, nemhogy orgazmusa legyen a lánynak !

Nem tudom te hogy veszítetted el, de ezek szerint nem lehetett vmi jó élmény !

2010. aug. 6. 00:51
 12/24 anonim válasza:
100%
Én a barátommmal már petting során eljutottam. pedig akkor még szűz voltam:)
2010. aug. 6. 11:01
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, meg végülis ezt a kis vitát is, ebből is sok információ származik nekem.

Én sem izgulok, vagy görcsölök amiatt hogy elmegyek-e vagy fájni fog-e, és fél éve vagyok együtt a barátommal, gyakran pettingelünk, de úgy sem tudtam még elmenni, magamnak meg pláne. Ha tegyük fel (mert nem tudunk semmit biztosra) nem lesz semmi gond az elsőnél, nem izgulunk rá, elég tág leszek stb, akkor van rá esély h elmenjek?

2010. aug. 6. 17:36
 14/24 anonim válasza:
100%
van rá esély de ez nem csak ebből áll. ajánlom a fürdőkádat és a zuhanyrózsát. próbálgatsd magadon és ne hagyd abba. siker lesz. ismerd meg a tested. egyre gyorsabban... és lesz esélyed. bár elsőnél nem biztos.
2010. aug. 7. 01:04
 15/24 anonim válasza:

Tizenöt vagyok, szűz, és volt már olyan, hogy zuhanyrózsával izgattam magam, hmm fantasztikus érzés volt, majd szét robbantam alul, bár azonban, akkor nem lett orgazmusom.

Dörzsölni szoktam az nagyon bejön, már nem ez volt az első, de amikor dörzsöltem, éreztem, hogy közeledem ahhoz és egyszer csak kitört belőlem, rángatóztam a lábammal, a számat harapdáltam, és az egész testemen végigment valami hihetetlenül jó érzés. :)

szerintem ez már orgazmus volt. remélem az is :D

egyébként ujjal nem igazán próbálkoztam...de valahogy nem is akarom :S

2010. aug. 7. 01:31
 16/24 anonim válasza:
100%

kedves előttem szóló:) igen az már az:)

az ujj módszer nem feltétlenül kell, az a másik orgazmust segíti elő. :) ha megelékszel a csiklóval akkor nem kell:)

2010. aug. 7. 10:20
 17/24 anonim válasza:

igen az már az:P

amúgy szerintetek melyik a jobb? ujj vagy csikló?

2010. aug. 7. 17:42
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is elmentem elsőre, de 3 hónapot vártunk a szex-szel, pedig 20 éves voltam. Olyan nedves voltam, hogy csavarni lehetett a bugyimat, alig fájt (nem is fájt, csak feszített az elején), aztán mikor megnyugodtam, akkor elég hamar el is élveztem. Én voltam felül, úgy csináltam, hogy jó legyen.

De én élveztem előtte a pettinget, és tudtam, nekem hogy jó.

Kérdező, ha petting közben nem tud elmenni, szex közben sem fog. Először azt tanulja meg.

2010. aug. 7. 22:16
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Ja, a pettingről jut eszembe: ha azt akarod, hogy a csaj akarjon veled szexelni, akkor mindig ki kell elégíteni, pettingkor is, meg ha szex közben nem megy el, akkor is. Ha felizgatod és nem megy el, attól fájhat a hasa, de lelkileg is baromi szar élmény, akkor is, ha nem mer szólni. Ráadásul a folytonos izgatás-kielégítetlenség szervi bajt is okozhat a nőnél. Arról nem beszélve, hogy aki kielégítetlen, az hisztis.
2010. aug. 7. 22:18
 20/24 Kerdesemvan ***** válasza:

Én nagyon sokára tudtam elmenni petting közben és akkorsem volt az igazi.

Amikor elvesztettem a szüzességem akkor elmentem. És nagyon jó volt.

Szerintem ez sok mindentől függ.Mennyire izgul vagy fáj neki esetleg milyen kapcsolata van a pasival. Én szerelemből feküdtem le és csodálatos volt.

2010. aug. 9. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!