Lassan 10 éve vagyunk együtt a párommal. Nekem ő volt az első. Akkor voltam 16. Azóta sem volt más kapcsolatom rajta kívül. Valaki azt mondta hogy ez szánalmas. Tényleg ennyire "gáz"hogy rajta kívül nem volt más férfival szexuális kapcsolatom?
A szüleim általános suli nyolcadikában jöttek össze és azóta együtt vannak :) lassan 37 évesek.
És anyukám azt mondta h apu volt az első neki..
Szóval szerintem nem gáz ez az egész :)
Ha kételkedsz, hogy ennek így kell maradnia, ha úgy érzed, nem élted ki magad, ha egyre jobban izgat az új kapcsolat gondolata, ha félsz, hogy kimaradsz valami jóból, de ennek ellenére vele maradsz, mert túl erős a megszokás, a kötődés, és nem mered megbántani, de majd később megbánod.. még ebben a helyzetben sem nevézném "szánalmas"-nak, csak helytelennek. Ha pedig minderről szó sincs, és változatlanul odavagy érte és nem vágysz másra, akkor meg pláne nem.
A szánalmas egy elég erős és bántó kifejezés, annak a valakinek komoly önértékelési problémái lehetnek.
szerintem ez olyan szép dolog :) nálunk anya és a testvére is kb ennyi idős korában ismerkedett meg, azóta jóóóó sok idő eltelt, de nincs semmi gond. Nem gáz szerintem.
Én irigyellek :)
mellesleg az ifjú generáció 17 esztendős terméke vagyok
Hát banyek :D Jók vagytok ;) És így tovább!
Én nagyon félek tőle, hogy a barátnőm mást is ki akar próbálni egyszer... akkor tutifelkötöm magam...
Őrülten szerelmesek vagyunk egymásba lassan 1 éve, és én voltam neki az első (remélem az utolsó is xD) És ilyen jut eszembe, hogy mi van ha mást is ki akar próbálni? xD na persze nem fog mert szeret :D És ez így is fog maradni, én teszek róla :)
Ja amúgy 19/F Barátnőm 16 :)
csak kíváncsiságból! együtt vagytok még? :D
egyébként egyáltalán nem tartom gáznak, én is ilyen kapcsolatot szeretnék a barátnőmmel :) 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!