Hát, ennyire elfajultak a dolgok a világban, hogy a szüzességért kérnek pénzt a lányok?
Ha elég szar alak lennék, akkor cisnálnék egy e-virgin.com, vagy virginEbay.com -ot ahol a szüzességet lehetne árulni. asszem nagy kereslet lenne rá.
és úgy hiszem ez eléggé nagy baj.
Volt kérdés ahol a válaszolók kb 70%-a simán lefeküdne bárkivel egy kis pénzért, még ha párja is van. elég gáz.
ennyire kevés a tenni akarás ma a csajokban (is)?
Na, megint egy százoldalas topic.
Amúgy meg mi közöd hozzá, hogy mit csinál a szüzességével? Fáj neked, ha pénzért adja el?
lol az elöttem szólónak akkoriba férjhezadták a csecsemőt és gyanítom nem várta meg az ura amíg 18 éves lesz hanem 8 évesen ripityára szo patta
és azok se azért voltak együtt mert szerették egymást hanem mert ez ált a család anyagi érdekeibe
Nem mindegy, hogy árulja... vagy ingyen AKÁRKIVEL, esetleg a disco-ban pár pia után AKÁRKIVEL lefekszik? szerintem totál mindegy. Ennek a csajnak legalább van vér a pucájában egy rakat pénzért adni magát.
Az már más kérdés, hogy
1) aki erre pénzt fog áldozni, az sztem egy perverz (mert ha nem lennének extra kívánalmai, akkor nem fizetne ennyit)
2) hogy a mai lányok java része gyakorlatilag tini korától
"tapasztalatszerzés" címén váltogatja a szexpartnereit, és alapvetően bevállalósabb.
Amúgy a gésás történet igaz, de tegyük hozzá, hogy ilyen összegű pénzt "sztár-gésák" kaptak a szüzességükért, szóval a lány sztem el van tévedve :( amúgy is nagyon romantikusak a képzelgései erről az egészről :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!