Tényleg unalmas a szex egy tapasztalt pasinak egy szűz lánnyal?
Figyelt kérdés
Én már nem vagyok az, csak ezt hallottam és érdekelne... 21/L2010. aug. 3. 21:25
1/7 anonim válasza:
nem feltétlenül. attól függ, a lány mennyire tanulékony és mennyire van benne egyéb dolgokban :)
én pl szeretem tanítani a tapasztalatlanabbakat.
31f
3/7 anonim válasza:
az
nem tud szopni
nem tud baszni
szerinted mitől izguljunk?
4/7 anonim válasza:
Most ez akkor hogy vaan?
Ha nem tud baszni nem is izgaat?:O XD
Agyaa éég!
Én ugy vagyok vele hogy egyetlen egy fiút sem szopnák le mert az megalázás!!:)
17/L
5/7 anonim válasza:
Szerintem a szűz lánnyal való szexet nem ebben a perspektívában kellene megközelíteni. Egyértelmű, hogy nem lesz tüzes vadmacska az ágyban, de én speciel soha nem is vártam el. Inkább jó érzéssel töltött el, az volt a cél, hogy kellemes emlékekkel kóstoljon bele a szexbe. (hátha 10 év múlva egymásba botlunk :)))
6/7 anonim válasza:
Honnan veszitek, hogy nem lesz tüzes vadmacska?
Úgy értem én szűz vagyok, 18, elég régóta vágyom már a szexre és hogy is mondjam, bár gyakorlatban 0-án vagyok elméletben sokat tudok. És alig várom, hogy végre mindezt kipróbálhassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!