Próbálkoznál kapcsolatot létesíteni egy 18 év feletti lánnyal ha megtudnád, hogy még szűz?
Te beteg vagy, kedves kérdező. Makacs is, és enyhén szólva szexmániás, legalábbis én úgy vettem le a válaszaid alapján.
Igaz, hogy mondhatok bármit, a te véleményeden úgy sem változtat. Neked is jobb lenne egy ilyen lány, már csak azért is mert nem ment végig rajta a fél város. + Úgy hallottam néhány sráctól, hogy egy szűk csajjal élvezetesebb a szex..(Tény, hogy úgy jobban érzitek egymást.)Persze előbb el kell venni a szüzességét... De ha neked ez piszkos munka, akkor nem értem mért kérdeztél meg minket.
Szóval te csak hagyd békén ezt a lányt, sok pasi van még rajtad kívül, aki tudja értékelni, hogy még szűz. Így neked is jobb, meg a csajnak is, hogy nem kezdett egy olyan pasival, akinek csak arra kellett volna, hogy minden nap "szét tegye a lábát" neki.
Én is szűz vagyok, de nagyon úgy tűnik, hogy ennek ellenére több eszem van, mint neked.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!